Hi!

Wat tof dat je deze pagina gevonden hebt en meer over me wilt weten.

Ik ben gek op lezen en na een studie Nederlandse taal- en letterkunde werkte ik bijna 10 jaar als communicatieadviseur en woordvoerder. Veel van geleerd, maar ik wilde meer. Ik volgde mijn hart en een opleiding ‘Roman schrijven’ en maakte ‘Spotlight’ (2013).

Ik vond mijn uitgever Meulenhoff Boekerij binnen 10 dagen, kreeg direct two-bookdeal en een nieuwe carrière was geboren. Er volgde een thriller die ik niet goed genoeg vond om te publiceren (ging de prullenbak in) én vervolgens ‘In de familie’ in 2016. Eind 2018 tekende ik een nieuwe two-bookdeal bij Ambo|Anthos waar mijn nieuwe thrillers verschijnen. Aan de eerste werk ik nu en die mag je in het najaar van 2019 verwachten.

Dat is niet het enige boek in 2019, want al in februari verscheen mijn eerste non-fictieboek Ruimte voor liefde over de liefde in onze tijd. Een echt boekenjaar dus!

Daarnaast schreef ik 500+ blogs voor bedrijven, trainde 1000+ mensen online en offline als schrijfcoach en ben ik regelmatig gastspreker of dagvoorzitter.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips, tricks, kortingen, workshops, trainingen, acties en gedachtespinsels? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan spreken we elkaar snel!

Liefs, Joyce