Interview

Zin om een lang interview te lezen over mij, mijn roots en vooral mijn ideeen over schrijven, werk, motivatie en ondernemen? Lees dan dit mooie interview van IJVR.

Hi!

Wat leuk dat je er bent en me beter wilt leren kennen.

Mijn naam is Joyce, geboren in Zuid-Limburg en al 35 jaar lang verliefd op verhalen. Vanaf het moment tot ze me werden voorgelezen tot ik ze zelf kon verslinden en nu schrijf: verhalen maken alles beter :-)! Het was dan ook niet gek dat ik Nederlandse taal- en letterkunde ging studeren en daarna bijna 10 jaar werkte als communicatieadviseur en woordvoerder. Veel van geleerd, maar het schrijverschap lonkte en in 2013 verscheen ‘Spotlight’ bij Meulenhoff Boekerij.

Ik kreeg een contract voor niet één maar twee boeken en een nieuwe carrière was geboren. Er volgde een thriller die ik niet goed genoeg vond om te publiceren (ging de prullenbak in) én vervolgens ‘In de familie’ in 2016. Eind 2018 tekende ik een nieuwe two-bookdeal bij Ambo|Anthos waar vanaf nu mijn thrillers verschijnen. De eerste daarvan, Overkill, mag je in november 2019 verwachten.

Dat is niet het enige boek in dit jaar, want al in februari verscheen mijn eerste non-fictieboek Ruimte voor liefde over de liefde in onze tijd. Verhalen over de liefde van nu (spoiler alert: het gaat er nogal anders aan toe dan vroeger ;-), dus tijd voor nieuwe inzichten).

Daarnaast schreef ik 500+ blogs voor bedrijven, trainde 1000+ mensen online en offline als schrijfcoach en ben ik nu steeds vaker als  gastspreker of dagvoorzitter, want naast papier is het podium mijn favoriete hangout om mensen te boeien. Als spreker, maar zeker ook als facilitator van een event.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, die stuur ik uit als ik iets leuks te melden heb. Heb jij een vraag aan mij, deel die dan via het contactformulier of volg me via mijn socials.

Liefs, Joyce