Hi! Mijn naam is Joyce en ik ben een story junkie.

Yes, ik hou van teksten en verhalen, altijd al gedaan. Een verhaal blijft plakken, ontspant, verkoopt, neemt je mee, overtuigt en houdt stand. Een verhaal is a kind of magic.

Na een studie Nederlands werkte ik bijna 10 jaar als strategisch communicatieadviseur en woordvoerder en in 2012 leidde een opleiding Roman schrijven tot mijn eerste boek ‘Spotlight’ (2013).

Ik vond mijn uitgever binnen 10 dagen, kreeg direct een contract voor 2 boeken en een nieuwe carrière was geboren. Er kwam een thriller die ik niet goed genoeg vond om te publiceren én vervolgens ‘In de familie’ in 2016.

Daarnaast schreef ik 100+ blogs voor bedrijven, trainde 500+ mensen online en offline als schrijfcoach en ben ik regelmatig gastspreker of dagvoorzitter. Plannen voor het nieuwe jaar? In februari verschijnt mijn eerste non-fictieboek ‘Terug naar de liefde’ en in het najaar van 2019 volgt een nieuwe thriller.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips, tricks en gedachtespinsels? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan spreken we elkaar snel!

Liefs, Joyce