Je hebt hulp nodig. Nu. Met iets kleins of iets groters. Met herschrijven van je tekst of juist iets uitbesteden omdat je er nu geen tijd voor hebt, maar de volgende keer weer wel. Bel dan een hulplijn :). Met een beetje input kan ik al snel aan de slag. Een achterflap voor je boek, een persbericht, een landingspagina, vind je de verhaalstructuur voor je TedTalk niet en krijg je daar stress van of heb je een tekst geschreven en ben je daar nog niet echt happy. Ik help je. Met de strippenkaart hou ik je tegoed bij en kun je van klein tot groot aankloppen op het moment dat het voor jou nodig is. Onregelmatig dus, af en toe. Wil je me iedere maand geregeld inzetten, denk dan eens aan een contentabonnement, maar ben je daar nog niet aan toe, dan ben je met de strippenkaart direct geholpen.

Zo kun jij doen waar je goed in bent en zorg ik  ervoor dat je teksten precies zo voor de dag komen als je graag wilt. Je koopt de strippenkaarten, onderverdeeld in 5,10 en 20 uur in de shop. Aanzienlijk meer of minder nodig, neem dan contact op voor een afspraak op maat. 

 

“Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de fantastische herschrijfskills van Joyce. Ik schrijf altijd zelf mijn teksten, maar laat ze met regelmaat redigeren door Joyce wat resulteert in blogs die veel lekkerder lezen. Joyce heeft het talent om de lezer met haar teksten echt aan te spreken en ze brengt mijn blogs altijd naar een next level. Ze werkt snel en ik ben altijd zeer tevreden!” – Marjolein Bongers – Eigenaar ‘House of Social Media’