Wanneer heb je voor het laatst een uur ademloos naar iets gekeken of geluisterd? Zat je in een overleg zonder je telefoon te checken? Dineerde je met vrienden of familie zonder dat moment je social media te checken? That’s right. We zijn constant afgeleid, bang om iets te missen en we willen meer dan ooit delen waar we mee bezig zijn.

Dat betekent dat aandacht nu zwaarder bevochten is dan ooit (en met de komst van AI wordt dat niet anders). Aandacht is ‘het nieuwe goud.’ En de concurrentie is niet alleen groot, maar ook van hoog niveau (als je brein de cliffhangers en spanningsboog van Netflix gewend is, ligt de lat hoog), hoog tijd dus to step up your game.

Step up your game

Hoe je dat doet? Pas dezelfde technieken toe die streamers en social media kanalen zo succesvol maken: die van een goed verhaal. Je publiek hooked krijgen aan jou en je bedrijf, dat is de grote uitdaging van deze tijd. Sterker nog: als je niet wil dat je toehoorder wegzapt of doorscrolt, dan moet je wel.

Gelukkig kan dat. In mijn talks leer ik je simpel en effectief hoe je essentiële, eeuwenoude technieken met een moderne twist met gemak toepast in onze tijd. En het mooie: hoe je doelgroep, medium of boodschap ook verandert, de technieken blijven overeind. Of je nou kiest voor video op TikTok of een email naar je klant, een vlijmscherpe elevator pitch of een uitgebreide workshop, een caption op LinkedIn of een Insta story: je hoeft jezelf niet iedere keer een nieuw kunstje aan te leren. Sterker nog: door je verhaal te vinden en de kracht van storytelling steeds vaker toe te passen, gaat het je steeds gemakkelijker af.

En je raadt het al, mijn talks over storytelling zijn doorspekt met… verhalen. Practice what you preach, right? Daarmee zijn de talks niet alleen waardevol (nieuwe inzichten) en direct toepasbaar (praktische tips) maar ook entertaining (no fomo). 

Tijd

Mijn talks zijn op maat gemaakt voor jouw event en beschikbaar tussen de 15 – 60 minuten. Mijn stijl is enthousiast, interactief, met aandacht voor connectie, een tikkeltje rebels, altijd inspelend op de actualiteit en zonder uitzondering kwetsbaar en entertaining. 

Investering

Omdat talks maatwerk zijn en een groot aantal factoren van invloed zijn op mijn investering, is de jouwe ook maatwerk. Qua financiële investering moet je denken aan 1500-2500 euro ex btw.

Belangrijkste invalshoeken van verschillende – te customizen – talks:

  • Unfold your story (Het fundament: zo vindt je en gebruik je jouw verhaal)
  • Change the script (Tijd voor verandering? Zo verander je jouw storytelling)
  • Share your story (Ik geef je al mijn hacks over hoe je jouw verhaal effectief deelt)
  • SOS – Panic attack (Zo stuur je het verhaal in crisiscommunicatie)

Wil je graag meer informatie over deze talks of interesse in een offerte? Mail me je wensen en ik kom met plezier bij je terug.