‘Ja, het is zover! Ik ga een boek schrijven! En ik kan wel wat tips gebruiken, heb je zin om koffie te drinken? Ik weet zeker dat jij me kan helpen.’ Die vraag krijg ik heel vaak en hoewel ik graag koffie drink :-), maak ik daar geen tijd meer voor vrij. Waarom? Vaak blijkt een ‘gewoon kopje koffie’ te vrijblijvend en levert het nauwelijks resultaat op voor ons allebei.

Wat dan wel?

Omdat ik toch graag mijn kennis en netwerk met je deel en je zo sneller op weg help, bied ik inspiratiegesprekken aan. Hiermee beantwoord ik in korte tijd veel vragen over jouw specifieke situatie of project, zodat je daarna precies weet welke vervolgstappen je kunt zetten om van idee naar het ideale resultaat te komen. Quick and easy, zodat jij tijd zat over hebt om te schrijven (of je schrijfcarrière een impuls kunt geven) zonder omwegen.

Waarover geef ik advies?

Ik heb inmiddels vier boeken uitgebracht, ervaring met uitgevers en eigen beheer, ken ik de boekenwereld, maar ook vormgevers, fotografen, boekdrukkers, marketingbureaus, PR-mensen etc. en ik heb in de afgelopen zes jaar heel wat do’s, maar zeker ook veel dont’s ervaren die ik jou kan leren. Waarom je bijvoorbeeld wel of niet een bepaalde oplage moet kiezen, hoe je dealt met media die geïnteresseerd zijn of waar je je doelgroep het beste kunt bereiken. Kortom: een shortcut naar succes die je heel wat omwegen, kosten en frustratie bespaart.

Voor wie?

De meeste gesprekken voer ik dan ook met ondernemers die een boek willen schrijven over hun business of met newbie writers die hun weg zoeken in het schrijversvak. Behalve het schrijfproces zelf en het maken van keuzes daarin, kan een gesprek ook gaan over (boek)marketing, creatief ondernemen of het vinden van jouw ideale uitgeverij. Waar moet je op letten? Wat zijn de verschillen? De do’s, dont’s en risico’s en wat past het best bij je behoeftes? Je kunt me in die 90 minuten alles vragen (van successen tot fuckups tot advies), zodat we to the point  werken aan jouw idee. Ben je al een tijdje aan het schrijven en wil je vanuit zakelijk oogpunt sparren om je schrijfcarrière naar een hoger level te tillen, ook dan ben je meer dan welkom.

Hoe ziet een inspiratiegesprek eruit?

Een inspiratiegesprek is een een-op-eengesprek van al jouw vragen en duurt 90 minuten. We spreken offline af in Amsterdam of online via Skype. Vooraf vul je een vragenlijst in, zodat ik weet waar je uitdagingen en vragen liggen en we tijdens ons gesprek de diepte in kunnen. Ook kijk ik (mits aanwezig) naar je social mediakanalen en website. Alles voor het maximale resultaat, zodat je daarna direct aan de slag kan.

Prijs

Dit inspiratiegesprek duurt 90 minuten en kost (incl. intake vooraf, gesprek, adviesrapport en koffie :-)) 245,- euro incl BTW (zakelijke factuur uiteraard mogelijk).

Interesse?

Wil je graag een inspiratiegesprek, koop het via de shop, dan ontvang je van mij een mail met een vragenlijst en plannen we het gesprek direct in.

Dimitra van Doremalen

Joyce, de aandrijfmotor achter het schrijven van mijn boek. Waar ik vast liep, creëerde zij ruimte. Waar ik geen woorden vond, vulde zij aan. Waar ik niet durfde, gaf zij vertrouwen. En waar ik geen marketingboost kon bedenken, kwam zij met pakkende ideeën. Samenwerken met Joyce zorgt er voor dat je pagina’s gevuld worden, met vertrouwen, lef en commercie. Zij laat jou schrijven.

Mabel Nummerdor

Ik ben je echt gigantisch erkentelijk voor je openheid, betrokkenheid en bereidheid om je ervaringen en lessen te delen…Niet normaal hoe gul en meelevend. Ontzettend bedankt!

Chantal Loverbos

Lieve Joyce, het is de hoogste tijd om je enorm te bedanken voor de leerzame strategiesessie en je adviezen. Je opzet biedt veel duidelijkheid en binnen die kaders ga ik aan de slag. Nu wordt het zaak op schrijf -rust en -tijd in te bouwen. Ik kom zeker bij je terug!

Ilona Tonnaer

Na ons gesprek ben ik een lang weekendje weg geweest en ik merk dat jouw input en energie me echt geïnspireerd heeft! Ik heb zo'n zin om aan de slag te gaan, en heb door jou echt de kracht en het vertrouwen gekregen om hier gas mee te geven.

Marieke van de Sande-van de Ven

Joyce, bedankt voor de leerzame middag! Heb enorm veel inspiratie om aan de slag te gaan!

Anouk Cordang

Joyce is een enthousiaste en inspirerende schrijverscoach. Ik volgde bij haar twee schrijversworkshops en kwam twee keer met volle energie thuis. Joyce praat lekker vlot en is down to earth. Ze heeft creatieve ideeën over het schrijfproces en de planning, die ze humoristisch visueel inzichtelijk voor je maakt. Joyce houdt - net als ik - van overzichten 🙂 en het werkt echt! Ze zet je echt aan om te schrijven en maakt haar motto “stop dreaming, start writing” zeker voor je waar!”