‘Ja, het is zover! Ik ga een boek schrijven! En ik kan wel wat tips gebruiken, heb je zin om koffie te drinken? Ik weet zeker dat jij me kan helpen.’ Die vraag krijg ik heel vaak en hoewel ik graag koffie drink :-), maak ik daar geen tijd meer voor vrij. Waarom? Vaak blijkt een ‘gewoon kopje koffie’ te vrijblijvend en levert het nauwelijks resultaat op voor ons allebei.

Wat dan wel?

Omdat ik toch graag mijn kennis en netwerk met je deel en je zo sneller op weg help, bied ik inspiratiegesprekken aan. Hiermee beantwoord ik in korte tijd veel vragen over jouw specifieke situatie of project, zodat je daarna precies weet welke vervolgstappen je kunt zetten om van idee naar het ideale resultaat te komen. Quick and easy, zodat jij tijd zat over hebt om te schrijven (of je schrijfcarrière een impuls kunt geven) zonder omwegen.

Waarover geef ik advies?

Ik heb inmiddels vier boeken uitgebracht, ervaring met uitgevers en eigen beheer, ken ik de boekenwereld, maar ook vormgevers, fotografen, boekdrukkers, marketingbureaus, PR-mensen etc. en ik heb in de afgelopen zes jaar heel wat do’s, maar zeker ook veel dont’s ervaren die ik jou kan leren. Waarom je bijvoorbeeld wel of niet een bepaalde oplage moet kiezen, hoe je dealt met media die geïnteresseerd zijn of waar je je doelgroep het beste kunt bereiken. Kortom: een shortcut naar succes die je heel wat omwegen, kosten en frustratie bespaart.

Voor wie?

De meeste gesprekken voer ik dan ook met ondernemers die een boek willen schrijven over hun business of met newbie writers die hun weg zoeken in het schrijversvak. Behalve het schrijfproces zelf en het maken van keuzes daarin, kan een gesprek ook gaan over (boek)marketing, creatief ondernemen of het vinden van jouw ideale uitgeverij. Waar moet je op letten? Wat zijn de verschillen? De do’s, dont’s en risico’s en wat past het best bij je behoeftes? Je kunt me in die 90 minuten alles vragen (van successen tot fuckups tot advies), zodat we to the point  werken aan jouw idee. Ben je al een tijdje aan het schrijven en wil je vanuit zakelijk oogpunt sparren om je schrijfcarrière naar een hoger level te tillen, ook dan ben je meer dan welkom.

Hoe ziet een inspiratiegesprek eruit?

Een inspiratiegesprek is een een-op-eengesprek van al jouw vragen en duurt 90 minuten. We spreken offline af in Amsterdam of online via Skype. Vooraf vul je een vragenlijst in, zodat ik weet waar je uitdagingen en vragen liggen en we tijdens ons gesprek de diepte in kunnen. Ook kijk ik (mits aanwezig) naar je social mediakanalen en website. Alles voor het maximale resultaat, zodat je daarna direct aan de slag kan.

Prijs

Dit inspiratiegesprek duurt 90 minuten en kost (incl. intake vooraf, gesprek, adviesrapport en koffie :-)) 245,- euro incl BTW (zakelijke factuur uiteraard mogelijk).

Interesse?

Wil je graag een inspiratiegesprek, koop het via de shop, dan ontvang je van mij een mail met een vragenlijst en plannen we het gesprek direct in.

Angelique Kemerlings

De teksten van die Joyce heeft geschreven voor mijn website zijn persoonlijk en professioneel. Ze leeft zich helemaal in om tot een perfect resultaat te komen! Super tevreden met het resultaat. Dankjewel Joyce!

Chantal Loverbos

Lieve Joyce, het is de hoogste tijd om je enorm te bedanken voor de leerzame strategiesessie en je adviezen. Je opzet biedt veel duidelijkheid en binnen die kaders ga ik aan de slag. Nu wordt het zaak op schrijf -rust en -tijd in te bouwen. Ik kom zeker bij je terug!

Kelly Derks

Super blij met jou! Mijn website is vele malen persoonlijker geworden en mijn verhalen een stuk krachtiger. Ik vind het een cadeautje dat ik iedere maand mijn teksten aan jou kan uitbesteden. Dat geeft enorm veel rust, gemak en ze worden er nog veel beter op ook. Heerlijk!

Ilona Tonnaer

Na ons gesprek ben ik een lang weekendje weg geweest en ik merk dat jouw input en energie me echt geïnspireerd heeft! Ik heb zo'n zin om aan de slag te gaan, en heb door jou echt de kracht en het vertrouwen gekregen om hier gas mee te geven.

Mirthe Simoen

Onlangs nam ik deel aan de workshop die Joyce gaf. Ik heb veel cursussen/workshops op het gebied van marketing, communicatie en schrijven gevolgd en deze workshop behoorde toch wel tot een van de beste die ik gevolgd heb. Met veel enthousiasme vertelde Joyce haar verhaal en deelde ze nuttige tips. Ook deelde ze haar blunders, waardoor haar verhaal alleen maar geloofwaardiger werd en ze als spreker liet zien hoe sympathiek ze is. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Sandy Ederveen

In één dag ontzettend veel opgestoken! Een echte vliegende (her)start voor mijn proces om een boek te schrijven. Joyce deelt op een zeer inspirerende wijze haar kennis en ervaring. De insteek is zeer praktisch zodat je daadwerkelijk meteen aan de slag kan. Joyce, dank voor deze inspirerende sessie!

Alex Kirchner

Het was fantastisch, Joyce. Je was attent, snel en messcherp met je analyses. Een aanrader voor iedere schrijver.

Renée Vercoulen

Meer dan geïnspireerd geraakt door Joyce. Iemand die vertelt vanuit haar hart, passie en dit ook geloofwaardig overbrengt. To the point, praktisch en boordevol tips en tricks om daadwerkelijk aan de slag te gaan, ook als je weinig tijd hebt. Zowel procesmatig op weg geholpen, als inhoudelijk. Aanrader!

Serge van Rooij

Ik liep al jarenlang met het idee om een boek te maken. Maar meer dan een idee was het niet, tot ik me liet helpen door Joyce. Dankzij haar planmatige aanpak, enthousiasme en handige tips kwam ik tot een goed concept voor een boek. Door haar tips wist ik een uitgever te enthousiasmeren en kwam het boek er ook echt. Dat was zonder Joyce zeker niet het geval geweest. Dus als je plannen hebt om te gaan schrijven, vraag haar om je dat zetje te geven, ik kan het van harte aanraden.

Nora Boujddayn

Wat een super tips! Ik ga ze opvolgen. Heel erg bedankt voor alles, Joyce!

Willy Janssen

Bedankt voor je uitvoerige en supersnelle antwoord. Je hebt me wel met een aantal punten aan het denken gezet. Daar moet ik zeker nog meer over te weten zien te komen. Met mijn inmiddels bijna 20-jarige ervaring als professioneel tekstschrijver wil ik het deze keer inhoudelijk en zakelijk beter aanpakken. Ik ben dus heel blij met jouw informatie. Ik heb dus nog wel een aantal ‘zakelijke’ zaken uit te zoeken en te overdenken deze zomer. Dat is wel duidelijk. Bedankt!

Carolien Beaujean

Joyce heeft binnen MeanderGroep een training bloggen gegeven als onderdeel van het strategietraject. Zij deed dit met heel veel enthousiasme en liefde voor het vak. Zij weet als geen ander hoe je de lezer vanaf de eerste zin kunt boeien. De training was goed voorbereid en geheel toegespitst op onze organisatie, dat maakt het praktisch toepasbaar.

Marijke Vos

Volgens mij geloofde Joyce eerder in mijn mogelijkheden dan ikzelf. Ze maakt van dromen concrete doelen en gaf me zomaar het duwtje in de rug om mijn passie om te zetten in een carrière, terwijl ik zelf nog op de drempel stond te dralen. Iemand die in je gelooft, samen van dromen concrete doelen maakt en praktische tips geeft zodat je een goede start kan maken als schrijver, zowel creatief als zakelijk. Dankzij Joyce heb ik afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt als ondernemer, schrijfster én als persoon. Ik heb geleerd meer in mezelf te geloven.

Essma Vonk

Joyce heeft me geweldig geholpen met mijn blog! Ik heb hierdoor orde weten te scheppen in de chaos die ‘mijn schrijfstijl’ heet en ik heb (her)ontdekt dat bloggen echt heel leuk is! Jouw tips hebben zeker bijgedragen aan de pret voor schrijven! Met name het gedeelte waarin je aangeeft een eigen stijl te vinden door te nichen. Dit heeft me naast enthousiasme ook rust gegeven.

Marieke van de Sande-van de Ven

Joyce, bedankt voor de leerzame middag! Heb enorm veel inspiratie om aan de slag te gaan!

Anouk Cordang

Joyce is een enthousiaste en inspirerende schrijverscoach. Ik volgde bij haar twee schrijversworkshops en kwam twee keer met volle energie thuis. Joyce praat lekker vlot en is down to earth. Ze heeft creatieve ideeën over het schrijfproces en de planning, die ze humoristisch visueel inzichtelijk voor je maakt. Joyce houdt - net als ik - van overzichten 🙂 en het werkt echt! Ze zet je echt aan om te schrijven en maakt haar motto “stop dreaming, start writing” zeker voor je waar!”