JessicaPhotographyHR-71

When you’re lost for words, or simply short on time, I step in to craft content that feels authentically yours.

Je bent hartstikke goed in je werk, maar als ondernemer of high potential ben je simpelweg al heel druk. Of je weet precies wat je wilt zeggen, maar je bent meer een prater dan een schrijver. Je weet wat je bedoelt, maar zo gauw je begint te typen, ben je het kwijt. Of je kent het belang van goede copy en storytelling – dat heb je al vaak gedaan en zo ben je succesvol geworden – maar je kunt je talenten nu beter op andere vlakken inzetten. Dan kan ik je stem overnemen, je werk uit handen nemen en voor je ghostwriten.

 

Wat is het verschil tussen content maken, copywriting en ghostwriten?

Content 
Content maken is ‘the easiest way to go’. Het is een manier van vertellen en het delen van inhoud die je graag kwijt wil. Tegenwoordig kan AI je daar perfect mee helpen (mits je goed kan prompten ;-)).

Copywriting
Wil je een commerciële boodschap delen en veel meer vanuit een sales standpunt schrijven en je doelgroep beïnvloeden en overtuigen, is er meer nodig: dan kom je uit bij copywriting. Dat is veel moeilijker en daardoor ook een duurdere dienst. Copywriting gebeurt altijd uit naam van het bedrijf, dus niet vanuit een persoon. Ghostwriting doet dat wel.

Ghostwriting
Bij ghostwriting – mijn specialiteit, mede dankzij mijn achtergrond in fictie – kruip ik in jouw hoofd en gedachten en schrijf ik vanuit jou, je personal brand en evt. je rol als ambassadeur van je bedrijf. Omdat ik ook lang copywriting heb gedaan en via storytelling elementen als beïnvloeding en creëren van verbinding door het losmaken van emoties. Ghostwriten werkt goed als je je personal brand wilt uitdragen of ambassadeur bent je van je business.

 

Wanneer heb je dit nodig?

 
 • Je hebt een druk schema en geen tijd voor het creëren van kwalitatieve content of copy.
 • Je bent zelf geen schrijver en wil graag die expertise inzetten.
 • Je wil graag content of copy die 100% aansluit bij jouw stem en personal brand.

 

Waarom met mij werken?

 
Ik doe voor mijn werk niets liever dan in het hoofd van anderen kruipen.In fictie, maar zeker ook in non-fictie. En wat ik nog leuker vind, is dat mijn klanten vaak wekelijks complimenten krijgen op de content die ze delen. ‘Dit is precies jou! Ik hoor het je zeggen. Je posts op LinkedIn zijn altijd heel entertaining en leerzaam!’ Win-win: jij tijd voor de dingen die je niet kan uitbesteden, ik blij met het resultaat. Dat doe ik inmiddels – behind the scenes (ons geheimpje ;-)) – al jaren succesvol voor ondernemers, CEO’s en high potentials. En als je wilt, ook voor jou. Belangrijk hierbij is wel dat we een match zijn op persoonlijk vlak en in branch of in target audience raakvlakken hebben.
 
 

Welke services lever ik?

 • Social media content
 • (Elevator)Pitches
 • Artikelen
 • Blogs
 • Emailcampagnes
 • Website- en landingpage copy
 • Business boeken
 • Keynotes, speeches en presentaties
 • Persberichten
 • Uitnodigingen events
 • Influencer briefings

Het is ook mogelijk om diensten in pakketten af te nemen om jou volledig te ontzorgen. Denk aan:

 

Personal brand pakket

Je wilt je eigen personal brand vasthouden en aanscherpen, maar je hebt geen ruimte voor de uitvoering die daarbij komt kijken. Als ghostwriter pak ik elementen aan die passen bij jouw persoonlijke branding. Denk aan: social media content, artikelen (voor media), blogs, email campagnes in jouw persoonlijke stijl. Uitbreiden met een keynote of een business boek behoort ook tot de extra mogelijkheden.

 

Event pakket

Je organiseert een event (bijvoorbeeld een productlaunch) en je wilt de uitvoering van de juiste storytelling en de tone of voice graag uitbesteden. Ik denk via consultancy graag met je mee over de aanpak, maar via een event pakket voer ik ook voor je uit. Denk daarbij aan communicatie voor, tijdens en na je event, zoals uitnodiging, briefings, keynotes en presentatieteksten, emails, bedankberichtjes etc.)

 

Online presence pakket

Je business of carriere loopt als een trein, maar je persoonlijke online presence laat te wensen over. Je wilt graag je plek innemen als innovator, specialist en ambassadeur van je bedrijf,  maar je hebt daar zelf geen ruimte voor. No worries. Ik schrijf je blogs, artikelen en social media posts voor je. Zo bouw jij aan je reputatie en blijf je relevant, zonder dat het een gat in je planning slaat.

 

Kortom: alles wat je nodig hebt om jouw verhaal rond te krijgen en je boodschap met zelfvertrouwen en plezier over te brengen. There is no shortcut in life, but sometimes you can take an elevator :-).

Lijkt het je wat? Stuur me dan een berichtje.

 

ZZP-pakketten

Ben je zzp’er en wil je je (personal) branding naar een hoger niveau tillen en storytelling meenemen in jouw online presence, ook dan kan ik je helpen. Lees verder voor de opties.