JessicaPhotographyHR-71


Een goed verhaal over jezelf en je business begint bij de basis. Zie het als een boom die je plant. Je bedrijf is geworteld in overtuigingen, anekdotes, ideeën en wensen om de wereld te veranderen. 
Van die wortels maak ik een sterke brand story: de stam van je business waar je altijd op kan terugvallen. Vanuit die basis, creëer je takken (pitches, keynotes en online teksten) en die verdeel je weer onder in de blaadjes (je social stories en campagnes). Samen zorgen deze – met een sterke basis in storytelling en narratieve psychologie – voor de basis van je succes: een verhaal dat van A tot Z klopt, entertaining is, emotie oproept en zijn doel bereikt. Creative content ontlast jou – zodat jij je bezig kan houden met je core business – en helpt je om je boodschap met zelfvertrouwen en plezier over te brengen. 

Ik help je met:  

* Creatieve concepten
* Brand stories
* Product pitches
* Websiteteksten
* Sales pages
* Emailfunnels
* Social strategieen, stories en campagnes
* Elevator pitches
* Ijzersterke keynotes

Alles wat je nodig hebt om jouw verhaal rond te krijgen en je boodschap met zelfvertrouwen en plezier over te brengen. There is no shortcut in life, but sometimes you can take an elevator :-).


VOOR WIE?

  • Startende of snelgroeiende ondernemers of bedrijven die naar hun (nieuwe) verhaal zoeken en hoe ze dat het beste kunnen vertellen.
  • Ondernemers of bedrijven die een nieuwe dienst of product in de markt willen zetten en op zoek zijn naar een uitwerking die past bij hun bestaande branding.  
  • Ondernemers of bedrijven die hun hele bedrijf en branding in kaart hebben, maar onvoldoende kennis of capaciteit hebben voor de uitvoering van de creative copy.
  • Ondernemers die zichzelf (en hun bedrijf) sterk op de kaart willen zetten voor een (live) publiek.

 

HOE ZIET EEN SAMENWERKING ERUIT?

Een samenwerking kan van korte of lange duur zijn, afhankelijk van je behoefte en je vraag. Na een korte inventarisatie daarvan, adviseer ik je over een mogelijk proces en de uitvoering daarvan. Dat is altijd maatwerk, net als de offerte die ik je aanbied. Voelen we een klik, dan beginnen we met een uitgebreid intakegesprek zodat ik jou of je bedrijf net zo goed leer kennen als jij jezelf. Van daaruit ga ik voor je aan de slag, zodat we de best mogelijke creative copy voor je hebben op het afgesproken moment. 

Lijkt het je wat? Stuur me dan een berichtje.