Your days of ‘I have no story to tell’ are finally over!

Je wilt meer delen over je bedrijf, maar je weet niet waar je moet beginnen. Het vuurtje dat brandde, is gedoofd en die volgende stap voelt verder weg dan ooit. Je hebt een identiteitscrisis, geen idee hoe je dat nieuwe businessidee bij je oude moet voegen of je wil gewoon heel graag de rode draad vinden die jou en je bedrijf écht onderscheidt van je concurrentie. No worries, help is on it’s way ;-).

 

Wanneer heb je dit nodig?

 

  • Je bevindt je in een concurrerende markt (mooi, dan er is vraag!) en je wil delen vanuit authenticiteit.
  • Je begint net met je business en je wilt een ijzersterke start voor de storytelling van je merk.
  • Je hebt al een merk, maar dat is in de loop der tijd zo veranderd dat het niet meer bij jou en je ambities past (we’ve all been there).
  • Je wilt je kernwaarden definiëren en je merkverhaal in een solide basis gieten, zodat je van daaruit kan werken en nooit meer hoeft te zoeken.
  • Je wilt je zichtbaarheid en herkenbaarheid bij je doelgroep verbeteren.  
  • Jij bent een expert in jouw vak en weet dat je het meest van waarde bent, wanneer je bezig bent met je core business. Daarom werk je graag samen met andere experts om het maximale uit je merk en je eigen tijd te halen. 
  • Je mist een sparringspartner voor de branding van je business en wilt beslissingen die je moet nemen over de koers van je bedrijf graag dubbel checken. 

 

Waarom met mij werken?

 

Je kunt met iedereen werken, dus waarom zou je voor mij kiezen? 🙂

Dit is waar een persoonlijk merk om de hoek komt kijken, want naast expertise, ervaring en een sh*tload aan tevreden klanten, draait het bij de beslissing om samen te werken allemaal om verbinding: zijn we een match of niet? Het doel van consultancy is om jouw leven makkelijker te maken, je bedrijf te laten groeien en met meer plezier en gemak jezelf te laten zien. Dat kan alleen als wij bij elkaar passen. 

Hoe weet je dat? Als je mijn posts op social media, mijn tone of voice, mijn merkwaarden (zoals betrouwbaarheid, eerlijkheid, openheid, professionaliteit, flexibiliteit, creativiteit en never give up) leuk vindt, dan helpt dat al een heleboel. Maar ik kan ook kritisch zijn, doorvragen, met ideeën komen of vragen stellen die je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. En dat moet je fijn vinden ;-). 
Om te kijken of we die spark voelen, spreek ik jou ook graag persoonlijk – via Zoom of telefonisch – voor we samen aan de slag gaan.

Is het liefde op het eerste gezicht, dan maak ik een aanbod waarvan ik denk dat het het beste bij je past en dan is het aan jou 🙂.

 

Welke adviesdiensten lever ik?

 

Personal Brand Assessment
Een diepe duik in je huidige positionering, met een beoordeling van sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen. Wat gaat er goed en wat kan er beter. Ik loop je complete digitale voetafdruk door om te zien wie je – op dit moment – online bent en wat er beter kan. Na een Personal Brand Assesment kun je aan de slag om je zichtbaarheid direct te verbeteren en je positie te versterken.

Brand Strategy Development
Ik formuleer een merkstrategie voor je waarmee je effectief je vaardigheden en aanbod communiceert, zodat jouw doelgroep precies weet wat ze aan jou en je bedrijf heeft. 

Unique Selling Proposition (USP) creëren
Gezien de concurrerende markt waar je in werkt, is het hebben van een duidelijke USP cruciaal. Wat maakt jou anders en bijzonder? We hebben bijna allemaal een blinde vlek voor onze eigen, bijzondere kwaliteiten. Ik help je om je USP te vinden en op een overtuigende manier in te zetten voor je business of personal brand.

Content Strategy & Planning
Omdat content een belangrijke manier is om je merk te laden, kan ik je helpen bij het maken van een content stappenplan dat is afgestemd op je skills en sterke punten van je merk. Dit kan bestaan uit blogposts, updates voor sociale media, video’s en meer.

Denk bijvoorbeeld aan een speciaal op jou afgestemd contentplan voor een jaar met ideeën voor 3 posts per week. 

Let wel: ik maak de strategie en het contentplan, jij gaat er mee werken. Als je wilt dat ik de posts voor je schrijf, kijk dan even onder ghostwriten.  

Reputatiemanagement en crisiscommunicatie
De (digitale) wereld kan hard zijn en een (online) faux pas is snel gemaakt. Lig jij of je bedrijf onder vuur en is het belangrijk dat je direct je imago oppoetst en omgaat met de kritiek die van alle kanten op je wordt afgevuurd? I’ve got your back. Met 10 jaar ervaring in crisiscommunicatie beperk ik de schade en help ik je jouw imago en reputatie te herstellen.

Product and Service Positioning
Heb jij een productlaunch, een groot klantevenement, een influencersbijeenkomst die de bezoekers moet betoveren en bijblijven? Dan is een strategische inzet van storytelling cruciaal. Ik zorg voor een storyline en een uitvoeringsstrategie die van jouw event een onvergetelijk moment maakt.  

Brand management
Voor een beperkt aantal vaste klanten monitor ik je merkstrategie voortdurend. Ik controleer, update en verfijn naarmate je aanbod zich ontwikkelt of de marktdynamiek verandert.

Klaar om nooit meer te hoeven twijfelen over wat je deelt over je business? Ready voor een personal brand dat als gegoten zit? Dan spreek ik je snel.