Your days of ‘I have no story to tell’ are finally over!

Je wilt meer delen over je business, maar je weet niet waar te beginnen. Het vuur is even weg, de chaos groter dan je lief is en die next step verder weg dan ooit. Het moet nieuw, anders, beter in elkaar passend, maar je weet simpelweg even niet hoe.

Veel klanten komen bij mij met ‘ik heb een copywriter, maar die begrijpt me niet en daar word ik zo moe van, mag ik jou niet eens bellen?’

Tijdens zo’n gesprek blijkt soms al gauw dat een nieuwe website misschien een geweldige pleister op de wonde is, maar dat de kernwaarden ook nog niet gelinkt zijn aan de visual identity, dat je je business (en personal) branding helemaal niet strak hebt, je aanbod nog niet lekker matcht met de behoeften van je doelgroep, je klanten verliest tijdens hun bezoek aan je salespages of dat je zoveel gratis weggeeft, dat ze het niet meer nodig vinden om van je te komen.

Linksom of rechtsom: je communicatie helpt je niet om het resultaat te bereiken dat je graag wil.

Het grote plaatje

Wat ik dan doe, is meekijken naar het grote plaatje. Hoe zit je bedrijf in elkaar. Wie zijn je doelgroepen, wat je doelen, hoe ziet je aanbod eruit en hoe loopt je customer flow. Welke leadmagnets leiden er tot inschrijvingen op nieuwsbrieven of aankoop van producten, heb je voor iedereen de juiste diensten, passen je advertenties of salespages wel bij die producten en zit er voldoende duidelijkheid en onderscheid in. Hoe ben je onderscheidend in je branding, je brand story, je tone of voice en hoe sluiten jouw verhalen aan op die van je (ideale) klant.

We kijken dus strategisch en tactisch: wat is er nodig om je bedrijf nog beter te laten draaien, jou de rust te geven dat er weer overzicht is en dat je weet wat er nog ontbreekt of eventueel weg kan.

Wil je van daaruit ook de actiemodus in om in je branding en copy te veranderen, weet je precies waar je aan moet werken. Wil je graag dat ik dat voor je doe, dan kan dat ook. Zo kun jij je op je bedrijf richten en maak je snel weer meters in de goede richting. Prijzen van zowel consultancy als creative copy zijn altijd set prices (zodat je vooraf weet waar je aan toe bent) en maatwerk (op basis van het pakket dat je nodig hebt).