Business

Wil je meer leren in hoe je storytelling effectief toepast in je business? Of privé? Ik werk aan coachingsvormen waarin ik mijn kennis en ervaring met je deel zodat jij je verhaal met meer gemak en effectiviteit vertelt aan klanten. Waarom is dat zo belangrijk?

Authenticiteit en originaliteit zijn (en worden) belangrijker dan ooit. In een zee van content is dit het moment om onderscheidend te zijn. De tijd van copycats is voorbij en maakt plaats voor de eigenheid en originaliteit. Jouw mix is uniek, al denk je misschien dat het weinig voorstelt. Ik help je het tegendeel te bewijzen. Herken je verhaal, omarm het en deel het. Zie het niet langer als zwakte, als te weinig, als niet speciaal of als mediocre. Zie het als je grootste kapitaal en zet het unapologetically zo in.

Coming soon….

 

Personal

De verhalen die je jezelf en anderen vertelt, zijn niet alleen belangrijk voor ondernemers. Ook voor jezelf, je persoonlijke ontwikkeling en je relaties is het verhaal dat je denkt dat het jouwe is cruciaal. Hoe praat je tegen jezelf en tegen anderen? Wat zijn je overtuigingen en van welke fictieve verhalen heb je feiten gemaakt?

Een goed verhaal werkt voor je. Het helpt je om te bereiken wat je graag wilt en wie je wil zijn. De verkeerde verhalen gijzelen je in situaties waar je niet gelukkig van wordt.

Narratieve psychologie, de wetenschap achter de psychologie en de effecten van verhalen, laat de link tussen verhalen en zelfwaarde zien. Wil je hier meer over weten?

Ik werk aan coachingsvormen die de wetenschap van narratieve psychologie en de kunst van verhalen met elkaar combineert, zodat jij die praktisch en met plezier kan toepassen in je eigen leven.

Coming soon….