Die paar seconden voordat je ‘op’ moet. Je handen trillen, het zweet staat op je rug. Je hoopt dat het daar blijft, buiten beeld. Voor je voeten liggen de aantekeningen waarvan op dit moment niets beklijft. Je ademt sneller dan je wilt en laat de laatste touch-ups over je heen komen. Er telt maar één ding: die openingszin vloeiend afleveren. Het is erop of eronder, iedere keer opnieuw, want je podium pakken – online of offline – en zichtbaar zijn, is doodeng. Maar het is wel precies waar je wilt zijn.

In ‘Your stories’ zie je wat ik voor je kan betekenen als jij als professional je verhaal nog beter wilt vertellen. Ik neem je mee op avontuur naar dat ultieme resultaat. We graven in je verleden, visualiseren je doelen en zorgen ervoor dat je in het heden precies dat verhaal vertelt dat laat zien wie jij bent en waar je publiek mee verder kan.

Die authenticiteit zit in jou, maar vaak (her)ken je jouw eigen golden nuggets niet. Wat jou bijzonder maakt, vind jij doodnormaal en de kans is groot dat je inmiddels zoveel kennis en ervaring hebt verzameld, dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het filteren van wat je echt wil vertellen of het vinden van een fris perspectief.  

Ik haat saaie powerpoints en slechte ondernemersverhalen. Daarom help ik je om het anders te doen. Een goed verhaal kent een sterke rode draad, een opening die triggert en een opbouw die leidt naar een climax om je publiek uiteindelijk verrijkt achter te laten. De inhoud zit in jou, ik help je om die in de juiste vorm te gieten én om van dat proces een feestje te maken, want life is short.

Mijn specialiteit is het maken van keynotes en businessboeken, maar ook een sterke speech schrijf ik met plezier.

Lijkt je dat wat? Laat het me weten en let’s have some fun!