Inspiratiegesprek

‘Ja, het is zover! Ik ga een boek schrijven! En ik kan wel wat tips gebruiken, heb je zin om koffie te drinken? Ik weet zeker dat jij me kan helpen.’ Die vraag krijg ik heel vaak en hoewel ik graag koffie drink :-), maak ik daar geen tijd meer voor vrij. Omdat ik toch graag mijn kennis en netwerk met je deel en je zo sneller op weg help, bied ik inspiratiegesprekken aan. Hiermee beantwoord ik in korte tijd veel vragen over jouw specifieke situatie of project, zodat je daarna precies weet welke vervolgstappen je kunt zetten om van idee naar het ideale resultaat te komen. Quick and easy, zodat jij tijd zat over hebt om te schrijven (of je schrijfcarrière een impuls kunt geven) zonder omwegen.

teksten redigeren

Strippenkaart: snel en alleen wat je nodig hebt

Je zorgt voor je eigen content, maar soms heb je even hulp nodig. Zoals nu. Met het herschrijven of schrijven van een tekst, omdat je er even geen tijd voor hebt. Zet dan een hulplijn in :). Met een beetje input kan ik al snel aan de slag. Een achterflap voor je boek, een persbericht, een landingspagina, een sterkere about page op je site, een verhaalstructuur voor je TedTalk of een tekst voor een belangrijk medium: I’m there for the rescue :-). Met de strippenkaart hou ik je tegoed bij en kun je van klein tot groot aankloppen op het moment dat het voor jou nodig is.

Zo kun jij doen waar je goed in bent en zorg ik ervoor dat je teksten precies zo in je mailbox zitten als je graag wilt. Je koopt de strippenkaarten, onderverdeeld in 5,10 en 20 uur, direct in de shop. Heb je veel meer of minder nodig, neem dan contact op voor een afspraak op maat.

Contentpakket: een goede basis

Als je net je bedrijf bent gestart of een nieuwe fase ingaat met je business, dan is het zaak dat je storytelling on point blijft en je je brand mee kan nemen in je content. Een goed begin is daarin het halve werk en het kost behoorlijk wat van je tijd en energie om je websiteteksten aan te passen, je socials on fleek te krijgen, die landingspagina van dat nieuwe product neer te zetten of die blogposts te maken.
Datzelfde geldt wanneer jouw bedrijf een nieuwe fase ingaat. Als je groeit, groeit je content en je brand story met je mee. Met een contentpakket kijken we samen naar je visie en maak ik je content toekomstproof, zodat jij je kunt focussen op het echte werk.

Contentabonnement: altijd ontzorgd

Je wil je business runnen met focus én de kwaliteit leveren die klanten van je gewend zijn, zonder stress of lange avonden door te hoeven werken. Met een contentabonnement ga ik in jouw schoenen staan en neem ik dat deel van je over. Als fictieauteur weet ik precies hoe ik me moet inleven in andere mensen. Ik doe niets liever. Hoe beter ik je leer kennen – van je gedachten tot je vocabulaire, van je onzekerheden tot je superkrachten – hoe eenvoudiger het gaat. In een abonnementsvorm doen we dat. We gaan een samenwerking aan voor zolang jij die extra tijd nodig hebt. Jij ziet een kans en ik glam your content, zodat het niet bij een goed idee blijft, maar je het ook direct kan aanbieden aan je klanten. Zo kost groeien jou minimale effort (een lijstje met bulletpoints, een voiceberichtje of een telefoontje vanuit de auto kan al genoeg zijn) én krijg je er maximaal resultaat en ruimte in je hoofd voor terug, omdat je weet dat de uitvoering van je content altijd is geregeld.

Businessboek: je eigen boek!

Als schrijven niet je passie is of je hebt er simpelweg de tijd niet voor om het alle aandacht te geven die het verdient, dan is het inzetten van een ghostwriter voor je businessboek een ideale oplossing. Een ghostwriter weet namelijk wat hij (of zij :-)) doet en zorgt ervoor dat je jouw deadline haalt en het boek er komt. Natuurlijk kost een ghostwriter geld, maar vaak valt erover te onderhandelen bij het afsluiten van je uitgeverscontract. Denk eens aan de uren die je niet aan schrijven hoeft te besteden, maar kan inzetten voor je business? Zo heb je niet alleen minder stress, maar ook een beter resultaat én tijd om zelf aan de slag te gaan met een je marketing of nieuwe producten. Een simpele rekensom leert al dat je door het slim investeren van je tijd, meer verdient dan wanneer je tot middernacht of in de weekenden zit te tikken. Wil je een roman schrijven of je memoires, dan is het schrijven zelf de beloning, maar zie je je boek als toevoeging aan je business en kroon op je expertstatus, dan is het schrijfproces uitbesteden de meest logische optie.