Schrijfwedstrijd en workshop onder leiding van thrillerauteur Joyce Spijker

Van 6 t/m 24 juni is het weer tijd voor de Spannende Boekenweken. De Bibliotheek Bibliorura leidt deze periode in met een bijzondere schrijfwedstrijd en workshop! Houdt u van schrijven of leest u graag spannende boeken en wilt u zelf ook eens een poging wagen om een spannend verhaal te schrijven? Dan is dit het moment om u in te schrijven voor de workshop ‘Een spannend begin is het halve werk!’

Schrijfcoach, thrillerschrijfster en eigenaar van writers:community Joyce Spijker geeft u in een interactieve workshop tips en trucs om een verhaal spannend te maken. Ze helpt u met het vormgeven van de inleiding van uw verhaal en laat u de geheimen zien van een goede cliffhanger. Oftewel: alles wat u nodig heeft om meer spanning te brengen in uw verhaal en mee te doen aan de schrijfwedstrijd.

Schrijfworkshops 15 en 16 mei

De workshop ‘Een spannend begin is het halve werk’ wordt op 15 mei gegeven in de bibliotheek in Roermond en op 16 mei in ’t Aad Raodhoes in Melick. In beide gevallen duurt de workshop van 19.00 tot 21.00 uur. Deelname is gratis voor leden van de Bibliotheek Bibliorura en kost €5,- voor niet-leden.

Let op: er zijn max. 20 plekken per workshop en VOL = VOL. Wilt u deelnemen? Meld u dan voor 14 mei aan via http://www.bibliorura.nl.

Verhalenwedstrijd

Wilt u kans maken op een spannend boekenpakket van Plantage Boekhandel Roermond, een publicatie in VIA Limburg en een abonnement voor 3 maanden op de writers:community? Doe dan mee aan de spannende verhalenwedstrijd! Uw verhaal mag uit maximaal 1000 woorden bestaan en moet afsluiten met een cliffhanger. Het mag een volledig verhaal zijn of een spannend begin. Uw bijdrage mag niet eerder elders gepubliceerd zijn en moet
worden ingeleverd voor 25 mei 2018 via info@bibliorura.nl o.v.v. ‘verhalenwedstrijd’. De winnaar wordt bekendgemaakt aan het begin van de Spannende Boekenweken, op 6 juni 2018. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.