“In writing, you must kill all your darlings.” ― William Faulkner

Je hebt een tekst geschreven voor je bedrijf, een krant, een magazine, een boek waar je aan meewerkt of blogs voor je website. De basis staat, maar echt happy ben je er nog niet mee, want hoe vaak je ook probeert, het mist de sparkle die je zoekt. No worries, daar kan ik je mee helpen. Ik maak van jouw tekst de versie die jij net niet uit je vingers kreeg, maar die er wel in zat. In overleg natuurlijk, want het moet ondanks mijn toverpoeder wel jouw verhaal blijven.

De prijs is maatwerk, gebaseerd op mijn uurtarief. Ik werk snel en precies, uiteraard met offerte vooraf, zodat je precies weet wat je kwijt bent en ervoor terugkrijgt. Geeft jou dat extra beetje me-time om te doen waar je goed in bent en zorgt ervoor dat je teksten precies zo voor de dag komen als je graag wilt. Interesse? Mail naar joyce@joycespijker.nl voor meer info en prijzen. Basis op basis van uurtarief.

Ghostwriten

Heb je helemaal geen tijd om een eigen versie te schrijven? Niet erg. Ik kan het ook helemaal voor je doen. Meer weten? Kijk bij ghostwriten en ik neem je de klus uit handen.

teksten redigeren

Marjolein Bongers

Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de fantastische herschrijfskills van Joyce. Ik schrijf altijd zelf mijn teksten, maar laat ze met regelmaat redigeren door Joyce wat resulteert in blogs die veel lekkerder lezen. Joyce heeft het talent om de lezer met haar teksten echt aan te spreken en ze brengt mijn blogs altijd naar een next level. Ze werkt snel en ik ben altijd zeer tevreden!