Ivm de drukte op andere schrijfprojecten bied ik voorlopig geen inspiratiegesprekken aan. Zo gauw er weer ruimte komt, geef ik dat uiteraard weer aan.

‘Ja, het is zover! Ik ga een boek schrijven! En ik kan wel wat tips gebruiken, heb je zin om koffie te drinken? Ik weet zeker dat jij me kan helpen.’ Die vraag krijg ik heel vaak en hoewel ik graag koffie drink :-), maak ik daar geen tijd meer voor vrij. Waarom? Vaak blijkt een ‘gewoon kopje koffie’ te vrijblijvend en levert het nauwelijks resultaat op voor ons allebei.

Wat dan wel?

Omdat ik je toch graag help, bied ik inspiratiegesprekken aan waarmee ik in korte tijd veel vragen kan beantwoorden over jouw specifieke situatie of project, zodat je daarna precies weet welke vervolgstappen je kunt zetten om van idee naar het ideale resultaat te komen.

Waarover?

Ik heb inmiddels vier boeken geschreven, ervaring met uitgevers en eigen beheer, ken de boekenwereld, maar ook vormgevers, fotografen, boekdrukkers, marketingbureaus, PR-mensen etc. en ik heb in de afgelopen zes jaar heel wat do’s, maar zeker ook veel don’ts ervaren die ik jou kan leren.

De meeste gesprekken voer ik dan ook met ondernemers die een boek willen schrijven over hun business of met newbie writers die net begonnen zijn en hun weg zoeken in het schrijversvak. Behalve het schrijfproces zelf en het maken van keuzes daarin, kan een gesprek ook over (boek)marketing, creatief ondernemen of het vinden van jouw ideale uitgeverij gaan. Waar moet je op letten? Wat zijn de do’s, dont’s en risico’s en wat past het best bij je behoeftes? Je kunt me in die 90 minuten alles vragen, zodat we to the point kunnen werken aan jouw idee.

Hoe ziet een inspiratiegesprek eruit?

Een inspiratiegesprek is een een-op-eengesprek van al jouw vragen en duurt 90 minuten. We spreken offline af in Roermond of op jouw verzoek online via Skype. Vooraf vul je een vragenlijst in, zodat ik weet waar je uitdagingen liggen en op die manier kunnen we tijdens ons gesprek direct de diepte in. Ook kijk ik (mits aanwezig) naar je social mediakanalen en website. Alles voor het maximale resultaat, zodat je daarna direct aan de slag kan.

Prijs

Dit inspiratiegesprek duurt 90 minuten en kost (incl. voorbereiding en koffie :-)) 195,- ex 21% BTW.

Interesse?

Wil je graag een een-op-eengesprek, stuur me dan een berichtje via joyce@joycespijker.nl of het contactformulier en dan kom ik zsm bij je terug en gaan we aan de slag!

Mirthe Simoen

Onlangs nam ik deel aan de workshop boekmarketing voor schrijvers, die Joyce gaf. Ik heb veel cursussen/workshops op het gebied van marketing, communicatie en schrijven gevolgd en deze workshop behoorde toch wel tot een van de beste die ik gevolgd heb. Met veel enthousiasme vertelde Joyce haar verhaal en deelde ze nuttige tips. Ook deelde ze haar blunders, waardoor haar verhaal alleen maar geloofwaardiger werd en ze als spreker liet zien hoe sympathiek ze is. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Sandy Ederveen

In één dag ontzettend veel opgestoken! Een echte vliegende (her)start voor mijn proces om een boek te schrijven. Joyce deelt op een zeer inspirerende wijze haar kennis en ervaring. De insteek is zeer praktisch zodat je daadwerkelijk meteen aan de slag kan. Joyce, dank voor deze inspirerende sessie!

Alex Kirchner

Studiedag 'kickstart je boek in 1 dag' gevolgd. Het was fantastisch Joyce. Je was attent, snel en messcherp met je analyses. Een aanrader voor iedere schrijver. ??????

Renée Vercoulen

Meer dan geïnspireerd geraakt door Joyce. Iemand die vertelt vanuit haar hart, passie en dit ook geloofwaardig overbrengt. Tot he point, praktisch en boordevol tips en tricks om daadwerkelijk aan de slag te gaan, ook als je weinig tijd hebt. Zowel procesmatig op weg geholpen, als inhoudelijk. Aanrader!

Serge van Rooij

Ik liep al jarenlang met het idee om een boek te maken. Maar meer dan een idee was het niet, tot ik een schrijverstraining volgde bij Joyce. Dankzij haar planmatige aanpak, enthousiasme en handige tips kwam ik tot een goed concept voor een boek. Door de tips van Joyce wist ik een uitgever te enthousiasmeren en gaat het boek er ook echt komen. In 2020 verschijnt het. Dat was zonder Joyce zeker niet het geval geweest. Dus als je plannen hebt om te gaan schrijven, kan ik je een training en/ of coaching bij Joyce van harte aanraden.

Nora Boujddayn

Wat een super fijne email! Heb even alle tips gelezen en doorgenomen. Ik ga je tips opvolgen. Heel erg bedankt voor alles Joyce!

Willy Janssen

Bedankt voor je uitvoerige en supersnelle antwoord. Je hebt me wel met een aantal punten aan het denken gezet. Daar moet ik zeker nog meer over te weten zien te komen. En dan kijken op welke manier en met welke afspraken we kunnen gaan werken.  Want hoewel het zakelijk gezien niet rendabel zal zijn, zie ik wel als een project waar ik heel veel zin in heb. Ik zal voor het schrijven ook ruim de tijd moeten nemen om te voorkomen dat ik ondertussen de focus op mijn betaalde werk verlies. Dat is zeker een goede tip van je. Ik heb in de jaren ‘90 al eens een soortgelijk boek geschreven, maar destijds was dat puur uit hobby (+ passie voor het onderwerp). Ik weet dus inhoudelijk wel waar ik aan begin. Destijds heb ik het uitgegeven via een stichting en had ik zelf geen bemoeienis met de productie en promotie. Met mijn inmiddels bijna 20-jarige ervaring als professioneel tekstschrijver wil ik het deze keer inhoudelijk en zakelijk beter aanpakken. Ik ben dus heel blij met jouw informatie. Ik heb dus nog wel een aantal ‘zakelijke’ zaken uit te zoeken en te overdenken deze zomer. Dat is wel duidelijk. Bedankt!

Carolien Beaujean

Joyce heeft binnen MeanderGroep een training bloggen gegeven als onderdeel van het strategietraject. Zij deed dit met heel veel enthousiasme en liefde voor het vak. Zij weet als geen ander hoe je de lezer vanaf de eerste zin kunt boeien. De training was goed voorbereid en geheel toegespitst op onze organisatie, dat maakt het praktisch toepasbaar.

Marijke Vos

Volgens mij geloofde Joyce eerder in mijn mogelijkheden dan ikzelf. Ze maakt van dromen concrete doelen en gaf me zomaar het duwtje in de rug om mijn passie om te zetten in een carrière, terwijl ik zelf nog op de drempel stond te dralen. Iemand die in je gelooft, samen van dromen concrete doelen maakt en praktische tips geeft zodat je een goede start kan maken als schrijver, zowel creatief als zakelijk. Dankzij Joyce heb ik afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt als ondernemer, schrijfster én als persoon. Ik heb geleerd meer in mezelf te geloven.

Laura Rijkhold Meesters

Joyce en Charlotte zijn  leuk en enthousiast: hun masterclass bloggen is een goede combi van persoonlijke tips, handige weetjes en voorbeelden. Het emmertjes systeem is echt top. En via de mail krijg je nog meer handvatten zodat je ook echt zelf aan de slag kan. Kortom: een waardevolle middag!

Essma Vonk

De bloganalyse heeft me goed geholpen! Ik heb hierdoor orde weten te scheppen in de chaos die ‘mijn schrijfstijl’ heet en ik heb (her)ontdekt dat bloggen echt heel leuk is! Jouw tips hebben zeker bijgedragen aan de pret voor schrijven! Met name het gedeelte waarin je aangeeft een eigen stijl te vinden door te nichen. Dit heeft me naast enthousiasme ook rust gegeven.

Marieke van de Sande-van de Ven

Joyce, bedankt voor de leerzame middag! Heb enorm veel inspiratie om aan de slag te gaan!

Anouk Cordang

Joyce is een enthousiaste en inspirerende schrijverscoach. Ik volgde bij haar twee schrijversworkshops en kwam twee keer met volle energie thuis. Joyce praat lekker vlot en is down to earth. Ze heeft creatieve ideeën over het schrijfproces en de planning, die ze humoristisch visueel inzichtelijk voor je maakt. Joyce houdt - net als ik - van overzichten 🙂 en het werkt echt! Ze zet je echt aan om te schrijven en maakt haar motto “f*ck dreaming, start writing” zeker voor je waar!”