Sometimes reality is too complex. Stories give it form.” – Jean Luc Godard

Je hebt een datum, het komt eraan: dat speciale moment dat je de microfoon pakt en vertelt wat je op je hart hebt. Maar in welke woorden kun je dat vatten? Wil je graag dat moment pakken, maar zie je op tegen de jaarlijkse motivational speech voor je personeel, tegen de toast bij het huwelijk of jubileum van familie of je beste vriendin of tijdens een uitvaart van een dierbare? Dat snap ik, maar deze momenten komen vaak niet meer terug. Door mij je te laten helpen bij je speech of hem helemaal voor je te laten schrijven (met jouw input) zorgen we voor wat extra zekerheid waarop je kunt vertrouwen. Een speech geven blijft spannend, maar als je weet waar je het voor doet, wat je wilt zeggen en het verhaal hebt gevonden om dat in te doen, is dat het mooiste cadeau dat je jezelf en die ander kan geven.

Hoe kan ik helpen?

Ik heb tien jaar lang speeches geschreven voor oa politici. Op corporate momenten, maar ook bij rampen en crises. Oftewel: vooral op de momenten dat het er echt om draait. Tijdens een gesprek hebben we het over het doel van je speech, over de omgeving, de toehoorders, je gevoel erbij, anekdotes en over wat echt belangrijk is. Wat mensen die moeten herinneren, nog lang nadat je jouw woorden hebt uitgesproken. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag en schaven we net zolang tot we de woorden hebben gevonden die je zelfvertrouwen geven. Misschien heb je zelf al een tekst gemaakt die nog niet ‘rond’ is of die wel wat extra’s kan gebruiken. Ook daarmee kan ik aan de slag. Alles om die indruk en impact te maken die jij alleen op dat moment kan maken.

Kosten

De prijs is maatwerk, gebaseerd op mijn uurtarief. Ik werk snel en precies, uiteraard met offerte vooraf, zodat je precies weet wat je kwijt bent en ervoor terugkrijgt. Geeft jou dat extra beetje vertrouwen en de zekerheid dat je precies zo voor de dag komt als je wilt. Meer weten, neem contact met me op.