“I hate writing, I love having written.” ― Dorothy Parker

Naast alle lange formats is een column een van mijn lievelingsvormen. Waarom? Je deelt een groot verhaal in de vorm van een klein voorval in zo min mogelijk woorden. En nog beeldend en entertaining ook. Kortom: iedere keer weer een mooie uitdaging.

Zelf schrijf ik graag columns over de onderwerpen waar ik wel vaker over schrijf: de impact van deze tijd op onze relaties en over de impact van technologie op ons leven. Heb je ‘ja’ gezegd tegen een column, maar vind je het schrijven ervan lastig? Dan help ik je daar graag mee door een second opinion te geven op de tekst die je al hebt en daar wat ‘tekstmagic’ aan toe te voegen. Of ik schrijf hem in jouw naam op basis van je input. Helemaal makkelijk, scheelt jou heel wat stress.

Kosten

De prijs is maatwerk, gebaseerd op mijn uurtarief. Ik werk snel en precies, uiteraard met offerte vooraf, zodat je precies weet wat je kwijt bent en ervoor terugkrijgt. Geeft jou dat extra beetje vertrouwen en de zekerheid dat je precies zo voor de dag komt als je wilt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.