‘Easy reading is damn hard writing’ – Nathaniel Hawthorne.

Vind je een boek te groot of te zwaar, maar zoek je wel iets dat jouw kennis of verhalen op een toegankelijke manier samenbrengt: dan is een bookazine de perfecte manier om dat te doen.

Een bookazine is een boek dat leest als een magazine – licht en luchtig – maar de kwaliteit heeft van een boek. Mijn eigen boek ‘Ruimte voor liefde’ is zo’n voorbeeld: je pakt het er makkelijk bij en het is een aantrekkelijke vorm van nu om je verhaal te vertellen en kan in ieder gewenste omvang worden uitgevoerd.

Een bookazine is minder dik en minder statisch dan een boek. Het geeft je de ruimte om te spelen met genres, om losse elementen te verwerken tot een geheel dat perfect bij jou of je organisatie past. Ook de lengte, opmaak en de uitwerking is heel flexibel, zo maken we precies wat jij in je hoofd hebt. Less effort, more results.

Wat kun je ermee?

Een bookazine is ideaal om je expertise te delen met je klanten, maar werkt ook als het ideale relatiegeschenk voor je bedrijf of organisatie. Dat is weer eens wat anders dan een keramieken schaal met je bedrijfslogo erop ;-). Of vormt het perfect jubileumboek voor je vereniging. Elke onderneming heeft verhalen te vertellen en visies te delen die aankomen. In een bookazine komen inhoud en plezier 100% samen.

Wat kost het?

Een bookazine maken kost tijd en effort. Daarom is het belangrijk dat we bij elkaar passen. Die afweging maken we vooraf tijdens een betaalde, inhoudelijke intake waarin ik al heel wat van mijn kennis deel. Op basis daarvan maak ik een offerte die past bij je vraag. Heb je interesse in prijzen, mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.