Storytelling is the most powerful way to put ideas into the world today – Robert McAfee Brown

Een boek. Het staat al eeuwig op je verlanglijstje. Bijvoorbeeld omdat je ondernemer bent en je expertise wilt laten zien en je kennis wilt delen. Een boek is een fantastische aanvulling op je carrière, trainingen of online business. Het ultieme visitekaartje dat laat zien wat je kan.

En toch blijft dat boek al jarenlang een droom die maar niet uitkomt. Simpelweg omdat je meer een prater bent dan een schrijver of omdat je bedrijf zoveel van je vraagt dat je er niet de focus voor kunt vinden. Daarnaast heb je nog niet eerder een boek geschreven en weet je niet hoe je dat aanpakt, waar je aan moet denken, hoe je zorgt voor de juiste structuur en het taalgebruik waar jouw lezers blij van worden. En eerlijk, schrijven kost je ook veel te veel tijd. Die tijd stop je liever in de groei van je business.

No worries. Ik schrijf jouw boek met liefde voor je: scheelt jou heel wat tijd, uitzoekwerk en je weet zeker dat je straks ook boek hebt dat effectief is en 100% past bij wat je wilt uitstralen.

Hoe?

Als je wilt, neem ik je – behalve de inhoud, die bepalen we samen en daarin heb jij als expert de lead – alles uit handen. Van research tot interviews waarin jij vertelt en die ik verwerk, van maatschappelijke of wetenschappelijke inbedding tot voorbeelden en praktische tips: ik schrijf ze zo voor je op dat het lijkt alsof er nooit een ghostwriter tussen jou en je boek heeft ingestaan.

Heb je zelf al teksten of wil je wel zelf schrijven, maar heb je hulp nodig om de structuur goed te krijgen en kunnen je zinnen ook wel wat flow gebruiken omdat het toch niet zo lekker loopt. Dat kan ook, dan maken we er een samenwerking van en vul ik de stappen aan die je niet zelf kan doen. Dit geldt alleen voor non-fictie. Bij fictie stuur ik graag door naar een goede schrijfcoach die met je aan de slag gaat.

Wat zijn de voordelen?

Een eerste keer een boek schrijven is het wiel opnieuw uitvinden. Het kan heel goed, maar het kost je veel tijd en energie. Werken met mij geef je niet alleen een garantie dat je je boek binnen het traject in handen krijgt, maar zorgt er ook voor dat je betere beslissingen maakt, niets hoeft uit te zoeken op het gebied van selfpublishing of uitgevers, dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe het zit met de juiste oplage, wie de beste drukker is, de meest geschikte fotograaf voor jouw project of de ideale vormgever. Met mijn kennis, ervaring en netwerk win je ook op dat vlak zes jaar aan uitzoekwerk en ervaring.

Hoe lang duurt het?

Zelf een boek schrijven kan je jaren kosten. Als ik je help heb je jouw boek veel sneller in handen. Soms al binnen een half jaar. We maken er een efficiënt en intensief traject van met een mooi eindresultaat. Kun je eindelijk dat vinkje zetten op je bucketlist en je klanten blij maken met de ultieme bundeling van jouw boodschap.

Wat kost het?

Een boek schrijven kost veel tijd en effort. Daarom is het belangrijk dat we bij elkaar passen. Die afweging maken we vooraf tijdens een betaalde, inhoudelijke intake waarin ik al heel wat van mijn kennis deel. Op basis daarvan maak ik een offerte die past bij je vraag. Heb je interesse in prijzen, mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.