“I hate writing, I love having written.” ― Dorothy Parker

Je moet een tekst schrijven. Van jezelf, van je baas of juist voor iemand die je dierbaar is. Maar het scherm blijft wit en die cursor knippert hinderlijk. Je weet ongeveer waar je het over wilt hebben, maar jij bent meer een prater dan een schrijver en het komt nooit zo uit je vingers als je graag wilt. Of je weet nog niet eens precies wat of hoe je jouw verhaal wilt vertellen.

Dan is het handig om niet zelf aan de slag te gaan maar mij in te huren als ghostwriter. Dat scheelt jou veel tijd en kopzorgen en door met je te praten en research te doen, zorg ik dat je eindigt met een tekst die precies zegt wat je graag wilt, maar die je zelf niet had kunnen maken. Met jouw naam eronder. Dit geldt bij een compleet boek overigens alleen voor non-fictie, voor fictie stuur ik je graag door naar een goede schrijfcoach.

Meer weten over mogelijkheden of tarieven? Neem vrijblijvend contact op via mail of het contactformulier.

Op basis van een wederzijdse klik en beschikbaarheid ben ik in te huren voor een artikel, een bookazine, een speech, column of een interview. Deze dienst bied ik niet aan voor volledige boeken.

ghostwriten

Tekstmagic

Heb je al een eerste versie, maar ben je nog niet tevreden en kun je wel wat ‘tekstmagic’ gebruiken waardoor je verhaal strakker, smeuiger of beeldender wordt? Dan kan een beetje magie van mijn hand al genoeg zijn. Meer weten? Kijk bij tekstmagic en ik maak van jouw tekst de versie die wel in je hoofd zat, maar die je net niet uit je vingers kreeg. Hierbij geldt ook dat ik deze dienst aanbied voor kortere teksten, niet voor volledige boeken.