Tekstmagic

Je hebt een tekst geschreven voor je bedrijf, een krant, een magazine, een boek waar je aan meewerkt of blogs voor je website. De basis staat, maar echt happy ben je er nog niet mee, want hoe vaak je ook probeert, het mist de sparkle die je zoekt. No worries, daar kan ik je mee helpen. Ik maak van jouw tekst de versie die jij net niet uit je vingers kreeg, maar die er wel in zat. In overleg natuurlijk, want het moet ondanks mijn toverpoeder wel jouw verhaal blijven.

Ghostwriten

Je moet een tekst schrijven. Van jezelf, van je baas of juist voor iemand die je dierbaar is. Maar het scherm blijft wit en die cursor knippert hinderlijk. Je weet ongeveer waar je het over wilt hebben, maar jij bent meer een prater dan een schrijver en het komt nooit zo uit je vingers als je graag wilt. Dan is het handig om niet zelf aan de slag te gaan maar mij in te huren als ghostwriter.

Spreker/keynote

Voor mijn boeken heb ik me ondergedompeld in het thema ‘liefde en relaties in de tijd van nu’. Waarom is Tinder zelden een succes, waarom zijn er steeds meer mensen single en is bij een partner blijven die niet 100% perfect is, uit de mode? Wat heeft onze tijd te maken met het beeld van de liefde en hoe kunnen we gelukkiger zijn?

Dat fascinerende onderwerp dat zo’n grote indruk maakt op ons leven heeft, is een onderwerp waar ik uren over kan praten. Of een uurtje, half uur, desnoods een kwartier. Net wat jij zoekt of wilt.

Scenario

Sinds kort werk ik aan meerdere scenario’s voor tv en film, zowel aan eigen materiaal als in opdracht. Zoek jij een scenarioschrijver voor jouw project of versterking voor je schrijversteam, dan denk en schrijf ik graag met je mee.

Inspiratiegesprek

‘Ja, het is zover! Ik ga een boek schrijven! En ik kan wel wat tips gebruiken, heb je zin om koffie te drinken? Ik weet zeker dat jij me kan helpen.’

Die vraag krijg ik heel vaak en hoewel ik graag koffie drink :-), maak ik daar geen tijd meer voor vrij. Waarom? Vaak blijkt een ‘gewoon kopje koffie’ te vrijblijvend en levert het nauwelijks resultaat op voor ons allebei. In plaats daarvan bied ik een-op-een inspiratiegesprekken aan waarmee ik in korte tijd veel vragen kan beantwoorden over jouw specifieke situatie of project, zodat je daarna precies weet welke vervolgstappen je kunt zetten om van idee naar het ideale resultaat te komen.