Het is zomer! Nou ja, wat ervoor door moet gaan. Hoewel het weer nog niet meewerkt, is bij mij eindelijk het vakantiegevoel ingedaald na een drukke periode rondom boekpromotie en werk. En is er eindelijk weer tijd om orde op zaken te stellen, mijn website te updaten en iets van me te laten horen. Door even rust te pakken en weer eens goed te kijken naar wat je hebt gedaan, borrelen er direct ook weer nieuwe plannen voor de komende maanden op.

Zo ga ik op 11 september een workshop Boekmarketing geven op het geweldige jaarlijkse Limburgse schrijversevenement ‘Schrijf, schrijven, schrijfst’, ga ik weer signeren door heel Nederland, komen er dit najaar schrijfbootcamps voor schrijvers die aan de slag willen met hun boek én ga ik regelmatig vloggen over waar ik naartoe ga, Q en A’s en natuurlijk tips en tricks over schrijven en bloggen! Om mijn nieuwe microfoontje te testen ;), maakte ik net al deze aankondiging als voorbereiding op de workshop :

Er zit nog veel meer in het vat, maar daarover later meer. Wil je ook naar de workshop boekmarketing komen op 11 september, dat kan nog! 🙂 Meld je dan even aan via deze link.

Tot snel,

liefs,

Joyce