Je host een event en hebt iemand nodig die een goed verhaal houdt dat precies past. Een verhaal dat mooi gebracht wordt, hout snijdt, beroert en dat mensen onthouden. Iets waar je bezoekers kippenvel van krijgen, maar waar ze ook echt wat aan hebben.

Mijn stijl is persoonlijk, nieuwsgierig, direct en doortastend. Ik maak talks met verhalen en concrete tips op maat en deel die graag met jouw medewerkers of klanten.

Verhalen vertellen is mijn tweede natuur: op papier, maar zeker ook op een podium. Het liefst praat ik over onderwerpen van nu, zoals de impact van technologie op ons gedrag en onze relaties, de impact van deze tijd op de liefde, (women in) business, schrijven of het vertellen van een goed verhaal. Liever iets anders? Laten we dan even overleggen.

Geïnteresseerd: mail vrijblijvend naar joyce@joycespijker.nl voor prijzen en beschikbaarheid.

dagvoorzitter

Jelle Merkus

Provincie Limburg en MKB-Limburg hebben in de afgelopen drie jaar meerdere keren het Limburgs Retailsymposium georganiseerd. Joyce was voor de tweede keer op rij dagvoorzitter van deze bijeenkomst. Dankzij haar zelfverzekerdheid, goede voorbereiding en durf om ook kritische vragen te stellen kunnen wederom terugkijken op een succesvolle bijeenkomst.

dagvoorzitter

Ridsert Hoekstra

ECI live is een tweemaandelijkse talkshow in de ECI cultuurfabriek in Roermond. Altijd over actuele thema's in de regio met een existentieel jasje. Presentator Joyce Spijker is een fascinerende verschijning op het podium. Haar charme bij de presentatie combineert zij met  aandachtig nieuwsgierige vragen aan de gasten die zijn uitgenodigd.

Heb je een vraag, verzoek, opmerking, reactie of idee voor me?
Laat het weten!

Bij in company trajecten, workshops en sprekersklussen bel ik het liefst met je, dus laat dan zeker ook even je telefoonnummer achter. Mail direct of vul het contactformulier in en dan laat ik snel iets van me horen.