Je zoekt een presentator of dagvoorzitter voor je event. Iemand die de gasten triggert, goed luistert, scherpe vragen stelt en met humor het publiek aanspreekt. Iemand die leidt en zorgt voor een goede sfeer, doortastend en met plezier. Die elementen breng ik naar het podium en ik zorg ervoor dat bezoekers met een glimlach, een goed verhaal en een bak aan nieuwe informatie naar huis gaan.

Geïnteresseerd: mail vrijblijvend naar joyce@joycespijker.nl voor prijzen en beschikbaarheid.

Klanten met wie ik eerder heb gewerkt:

dagvoorzitter

Jelle Merkus

Provincie Limburg en MKB-Limburg hebben in de afgelopen drie jaar meerdere keren het Limburgs Retailsymposium georganiseerd. Joyce was voor de tweede keer op rij dagvoorzitter van deze bijeenkomst. Dankzij haar zelfverzekerdheid, goede voorbereiding en durf om ook kritische vragen te stellen kunnen wederom terugkijken op een succesvolle bijeenkomst.

dagvoorzitter

Ridsert Hoekstra

ECI live is een tweemaandelijkse talkshow in de ECI cultuurfabriek in Roermond. Altijd over actuele thema's in de regio met een existentieel jasje. Presentator Joyce Spijker is een fascinerende verschijning op het podium. Haar charme bij de presentatie combineert zij met  aandachtig nieuwsgierige vragen aan de gasten die zijn uitgenodigd.

Heb je een vraag, verzoek, opmerking, reactie of idee voor me?
Laat het weten!

Bij in company trajecten, workshops en sprekersklussen bel ik het liefst met je, dus laat dan zeker ook even je telefoonnummer achter. Mail direct of vul het contactformulier in en dan laat ik snel iets van me horen.