Talks tijdens jouw event

Je host een event en hebt iemand nodig die een goed verhaal houdt dat precies past. Een verhaal dat mooi gebracht wordt, hout snijdt, beroert en dat mensen onthouden. Iets waar je bezoekers kippenvel van krijgen, maar waar ze ook echt wat aan hebben.

Mijn stijl is persoonlijk, nieuwsgierig, direct en doortastend. Ik maak talks met verhalen en concrete tips op maat en deel die graag met jouw medewerkers of klanten.

Hosting / dagvoorzitter

Je zoekt een presentator of dagvoorzitter voor je event. Iemand die de gasten triggert, goed luistert, scherpe vragen stelt en met humor het publiek aanspreekt. Iemand die leidt en zorgt voor een goede sfeer. Doortastend en met plezier. Die elementen breng ik naar het podium en ik zorg ervoor dat bezoekers met een glimlach en een bak aan nieuwe informatie naar huis gaan.

dagvoorzitter

Jelle Merkus

Provincie Limburg en MKB-Limburg hebben in de afgelopen drie jaar meerdere keren het Limburgs Retailsymposium georganiseerd. Joyce was voor de tweede keer op rij dagvoorzitter van deze bijeenkomst. Dankzij haar zelfverzekerdheid, goede voorbereiding en durf om ook kritische vragen te stellen kunnen wederom terugkijken op een succesvolle bijeenkomst.

dagvoorzitter

Ridsert Hoekstra

ECI live is een tweemaandelijkse talkshow in de ECI cultuurfabriek in Roermond. Altijd over actuele thema's in de regio met een existentieel jasje. Presentator Joyce Spijker is een fascinerende verschijning op het podium. Haar charme bij de presentatie combineert zij met  aandachtig nieuwsgierige vragen aan de gasten die zijn uitgenodigd.