The best way to bring people in and have them empathize with others is through storytelling – Lee Unkrich

Achter de laptop voel ik me het meest thuis, maar met stip op nummer twee staat het podium. Geef me een microfoon en ik deel graag ook on stage mijn verhalen met je. Mijn stijl is persoonlijk, nieuwsgierig, direct en doortastend. Ik maak talks met verhalen en concrete tips op maat en deel die graag met jouw medewerkers, leden of klanten.

Ruimte voor liefde keynote

Voor mijn boeken en voor ‘Ruimte voor liefde’ in het bijzonder heb ik me ondergedompeld in het thema ‘liefde en relaties in de tijd van nu’. Waarom is Tinder zelden een succes, jagen we een prins op het witte paard na dat altijd een versnelling hoger lijkt te gaan dan ons en lijkt het gras altijd groener? Waarom zijn er steeds meer mensen single en is bij een partner blijven die niet 100% perfect is, uit de mode? Wat heeft onze tijd te maken met het beeld van de liefde en hoe kunnen we gelukkiger zijn?

Dat fascinerende onderwerp dat zo’n grote indruk maakt op ons leven heeft, is een onderwerp waar ik uren over kan praten. Of een uurtje, half uur, desnoods een kwartier. Net wat jij zoekt of wilt.

Ben je op zoek naar meer info, beschikbaarheid, prijzen of wil je graag dat ik over een ander onderwerp kom praten, laat dan even je gegevens achter via het contactformulier, dan laat ik zo snel mogelijk iets van me horen.

Jelle Merkus

Provincie Limburg en MKB-Limburg hebben in de afgelopen drie jaar meerdere keren het Limburgs Retailsymposium georganiseerd. Joyce was voor de tweede keer op rij dagvoorzitter van deze bijeenkomst. Dankzij haar zelfverzekerdheid, goede voorbereiding en durf om ook kritische vragen te stellen kunnen wederom terugkijken op een succesvolle bijeenkomst.

Ridsert Hoekstra

ECI live is een tweemaandelijkse talkshow in de ECI cultuurfabriek in Roermond. Altijd over actuele thema's in de regio met een existentieel jasje. Presentator Joyce Spijker is een fascinerende verschijning op het podium. Haar charme bij de presentatie combineert zij met  aandachtig nieuwsgierige vragen aan de gasten die zijn uitgenodigd.