Af en toe geef ik workshops, soms alleen, soms met andere experts samen. Wil je graag inschrijven voor een workshop? De nieuwe workshops vind je in de agenda.

Laura Rijkhold Meesters

Joyce en Charlotte zijn  leuk en enthousiast: hun masterclass bloggen is een goede combi van persoonlijke tips, handige weetjes en voorbeelden. Het emmertjes systeem is echt top. En via de mail krijg je nog meer handvatten zodat je ook echt zelf aan de slag kan. Kortom: een waardevolle middag!

Frank Straver

De Masterclass Bloggen voor online succes was een bijzonder leerzame ervaring voor mij. Op informele en interactiee wijze een compleet pakket aan kennis gekregen, precies die informatie waar ik als beginnend blogger behoefte aan heb. Voor mij maken de begeleiding van Joyce en Charlotte en de ervaringen vanuit de groep deze masterclass tot een echte aanrader.

Margot van den Berg

Een middag vol uitleg, tips, anekdotes en heel veel inhoud op het gebied van bloggen, die direct werd toegepast op de bedrijven dan de deelnemers. Zowel het schrijven als de juridische kant kwamen goed aan bod, waarbij de onderwerpen prettig werden afgewisseld. Eind van de middag stond ik enthousiast en met een hoofd suizend van nieuwe informatie weer buiten. Joyce, Charlotte, bedankt voor alle informatie en jullie enthousiasme!

Helly Coppens

Op heldere wijze en met luchtige humor geven Charlotte en Joyce bruikbare en makkelijk toepasbare tips hoe je met de juiste content betere blogs kunt schrijven die op die manier voor meer PR en omzet zorgen. Doordat de groep klein is, is er genoeg ruimte voor vragen en worden er voorbeelden gegeven die gericht zijn op de business van deelnemers. Joyce en Charlotte vullen elkaar met ieder hun eigen discipline goed aan. Dankjewel Joyce en Charlotte, nu aan de slag met alle tips en tricks.

Heb je een vraag, verzoek, opmerking, reactie of idee voor me?
Laat het weten!

Bij in company trajecten, workshops en sprekersklussen bel ik het liefst met je, dus laat dan zeker ook even je telefoonnummer achter. Mail direct of vul het contactformulier in en dan laat ik snel iets van me horen.