Weet je al precies wat je wilt met je company blog, maar kan je personeel wel wat hulp gebruiken bij het daadwerkelijke schrijven? Dan is een workshop precies wat je nodig hebt. In 4 uur gaan we met het team naar de kern van jullie blogmogelijkheden, stijl, onderwerpen, doelgroep en planning.

Een blogworkshop past bij jouw bedrijf als:

  • Jullie het moeilijk vinden om voldoende blogonderwerpen te vinden
  • Als jullie het moeilijk vinden om een blogpost op te bouwen
  • Als jullie graag een eigen stijl vinden die past bij het bedrijf
  • Als jullie een systeem zoeken om goed te plannen en efficiënt te bloggen

Resultaat:

  • Je weet voor wie je blogt en met welke doelen
  • Je hebt een waslijst aan onderwerpen voor blogposts waar je een jaar mee vooruit kunt
  • Je hebt technieken geleerd waardoor bloggen veel gemakkelijker en leuker wordt
  • Je hebt een planningsysteem dat zorgt dat bloggen weinig tijd kost
  • Je blogt effectief en ziet dus direct meetbaar resultaat van je inspanningen
  • Workshops open inschrijving

Prijs voor een blogworkshop tot 15 personen voor 4 uur is 797,- euro ex BTW (ex reiskosten). Interesse voor een concrete offerte, mail naar joyce@joycespijker.nl, dan maken we een belafspraak.

Carolien Beaujean

Joyce heeft binnen MeanderGroep een training bloggen gegeven als onderdeel van het strategietraject. Zij deed dit met heel veel enthousiasme en liefde voor het vak. Zij weet als geen ander hoe je de lezer vanaf de eerste zin kunt boeien. De training was goed voorbereid en geheel toegespitst op onze organisatie, dat maakt het praktisch toepasbaar.

Tom Timmermans

Met een groep van 10 collega’s hebben we de blogtraining gevolgd en deze is door iedereen erg goed ontvangen! Door de duidelijke inleiding en heldere opbouw komen alle lastige onderdelen van het bloggen meteen aan bod. Op elk onderdeel kwam Joyce met goede tips en handvatten om mee verder te gaan. Tijdens de training krijg je daardoor al meteen zin om aan de slag te gaan en gelukkig was daar in het laatste deel van de training ook ruimte voor. Je kunt meteen concrete stappen zetten voor je eigen blog. Joyce houdt de snelheid erin en zorgt voor een perfecte vertaling van theorie naar de praktijk. De interactieve manier van training geven sprak ons daarbij erg aan. Joyce haalde het beste in iedereen naar boven en zorgde ervoor dat de inbreng goed verdeeld was onder de deelnemers. Bovendien is ze prettig om naar te luisteren, komt ze erg kundig over en weet ze ook sceptische deelnemers te prikkelen een stapje extra te zetten. Al met al was de training een ideale combinatie van theorie en praktijk. Zelfs als je niet van plan ben een blog te schrijven is de training erg nuttig, de tips die je op zo’n middag krijgt zijn ook zo toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Fourtress

Heb je een vraag, verzoek, opmerking, reactie of idee voor me?
Laat het weten!

Bij in company trajecten, workshops en sprekersklussen bel ik het liefst met je, dus laat dan zeker ook even je telefoonnummer achter. Mail direct of vul het contactformulier in en dan laat ik snel iets van me horen.