Deze training is schrijvers (in spé) die:

 • Hun schrijfdip willen verslaan
 • Goede voornemens direct in de praktijk willen brengen
 • Tips en tricks kunnen gebruiken om de inspiratie te laten vloeien
 • Een concreet plan willen over wat ze willen schrijven, waarom en voor wie
 • Een plan willen hebben voor na deze vliegende start

Het doel van de cursus is om je te helpen om actie te ondernemen op die schrijfdroom die al veel te lang suddert, zodat je jouw goede voornemens direct in de praktijk brengt en een plan hebt om na de 10-daagse te blijven schrijven.

Je wilt (weer) meer schrijven, maar vaak komt het er niet van. Het ontbreekt je aan inspiratie, ritme en handige tips die je droom veranderen in praktische stappen. In deze 10-daagse zetten we je goede voornemens om in realiteit en begeleiden we je in je ideeën. Zo maak je niet alleen een een kickstart, maar zorgen we er ook voor dat je die goede flow vasthoudt en een plan én gewoonten hebt om op terug te grijpen. We vertellen niet alleen wat je kunt doen, maar ook hoe je dat aanpakt.

In deze training leggen wij je al onze tips en tricks uit, zodat je direct aan de slag kunt gaan, maar we delen ook onze wins en fuckups met je, zodat jij daarvan profiteert. Zo kun jij dankzij twee posts per dag, een lading stories én een live sessie direct aan de slag kan met schrijven.

Er komt in 10 dagen veel voorbij aan de hand van 3 pijlers:

 1. Doelen: doelen stellen, de kracht van visualiseren, je USP vinden, authenticiteit en originaliteit, weten wat je pot met goud is en tussendoelen stellen.
 2. Mindset: versla je angst om te beginnen, omgaan met faalangst en perfectionisme, dealen met je writersblock, versla je innerlijke criticus
 3. Fysiek: rituelen, je ideale werkplek en ritme, een schrijfplan maken, sprinten en de kracht van concentratie, het inbouwen van een vangnet.

Wat is het resultaat als je klaar bent:

 • Je bent weer begonnen met schrijven
 • Je weet waarom, voor wie en waarover je wilt schrijven
 • Je weet wat je intrigeert en inspireert
 • Je hebt een ritme te pakken en gewoontes die werken
 • Je bent bezig om van je droom realiteit te maken

Het doel van de cursus is om je te helpen om je schrijfritme weer op te pakken, je een inspiratieboost te geven en je te helpen met wat je wilt bereiken met schrijven.

Mogen we jou ook helpen? Meld je dan aan!

Start en duur: 9 t/m 19 september (10 werkdagen). Terugkijken tot 19 oktober.

Wat kost het?

69,- euro. Je krijgt toegang via ons afgeschermde account en kunt alles (behalve de live sessie op 18 september) terugkijken zo vaak je wilt tot 19 oktober 2019.

Hoe werkt het?

Meedoen in 5 stappen:

 1. Je koopt een kaartje via de webshop voor de cursus die je graag wilt doen.
 2. Je ontvangt een mailtje met verdere info.
 3. Je stuurt een vriendschapsverzoek naar het insta-account uit de mail.
 4. Ik check de betaling en geef je toegang, zodat je direct kunt beginnen als de cursus start.
 5. Let’s start! Je kijkt de cursus via Instagram Stories en via de posts. Je kunt alles blijven terugkijken zo vaak als je wilt t/m twee weken na het einde van de cursus.

O ja, wel handig: je moet natuurlijk een Instagramaccount hebben of er even gratis een aanmaken.

tekst redigeren

Marjolein Bongers

Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de fantastische herschrijfskills van Joyce. Ik schrijf altijd zelf mijn teksten, maar laat ze met regelmaat redigeren door Joyce wat resulteert in blogs die veel lekkerder lezen. Joyce heeft het talent om de lezer met haar teksten echt aan te spreken en ze brengt mijn blogs altijd naar een next level. Ze werkt snel en ik ben altijd zeer tevreden!

Laura Rijkhold Meesters

Joyce en Charlotte zijn  leuk en enthousiast: hun masterclass bloggen is een goede combi van persoonlijke tips, handige weetjes en voorbeelden. Het emmertjes systeem is echt top. En via de mail krijg je nog meer handvatten zodat je ook echt zelf aan de slag kan. Kortom: een waardevolle middag!

Jeroen Dekker

De workshop van Joyce zit vol met praktische tips over bloggen. Niet alleen hoe je een blog beter maakt maar ook hoe je ervoor zorgt dat het niet meer tijd kost dan nodig.

Anouk Kanner

Joyce is een heel duidelijke verteller waar je veel van opsteekt. Haar expertise wordt zo begrijpelijk in kaart gebracht dat je echt met voldoende tools en kennis de workshop uitstapt. Dat was voor mij een super verfrissende en leerzame ervaring.

AK Fotografie

Ovunda Styling

Tijdens de Masterclass Bloggen heeft Joyce duidelijk uitgelegd hoe je aan blogonderwerpen komt in normale taal die voor iedereen te begrijpen is. Daarnaast is ze lekker haarzelf, heel spontaan.

Ovunda Styling

Kristel Buijinck

Was een leerzame en gezellige middag, dank!

Nienke Catharina

De workshop was superleuk. Thanks voor al je tips!

Cindy Koelman

Aanrader! Lekker praktisch en veel inspiratie!

Suzanne Meijers

Ook als je al langer blogt, is het een aanrader om de blogworkshop voor advocaten en juristen te volgen. Joyce en Charlotte delen hun waardevolle tips & tricks, zetten je op scherp, en zorgen ervoor dat je de komende tijd niets anders wil dan bloggen.

Marjolein van der Heide

Ik loop al jaren met het idee rond om een boek te schrijven of een blog, maar ik heb het gewoon zo druk met andere dingen dat ik er niet aan begon. Maar dankzij jouw workshop denk ik: maar ik kan ook gewoon eens in de 2 weken ofzo een blog schrijven en dan stapelt het zich ook wel op. Het hoeft allemaal niet zo enorm moeizaam te zijn! Joyce is een enthousiaste en bevlogen docente met duidelijk veel kennis en ervaring in haar vak. Ik heb enorm veel geleerd. De middag vloog voorbij, ik heb me geen seconde verveeld en ging vol energie en inspiratie naar huis.

Heb je een vraag, verzoek, opmerking, reactie of idee voor me?
Laat het weten!

Bij in company trajecten, workshops en sprekersklussen bel ik het liefst met je, dus laat dan zeker ook even je telefoonnummer achter. Mail direct of vul het contactformulier in en dan laat ik snel iets van me horen.