Je bent ondernemer en je hart zit in je business, maar je marketing komt regelmatig op de laatste plek en schiet erbij in. Zonde en niet nodig. Dat gaan wij voor je fixen. Hoe? Deze cursus volg je in een paar minuten per dag. Tussendoor, bij de koffieautomaat, in de trein of gewoon lekker onderuit op de bank. En het mooiste: we zorgen er ook voor dat je die juiste marketing straks in evenveel tijd voor elkaar krijgt. Of moeten we zeggen ‘even weinig’, want het fixen van je marketing hoeft geen dagtaak te zijn!

In deze training leggen wij je al onze tips en tricks uit, maar we delen ook onze wins en fuckups met je, zodat jij daarvan profiteert. Zo kun jij dankzij twee posts per dag, een lading stories én een live sessie direct aan de slag kan met jouw efficiënte en effectieve effortless marketing. Gefixte marketing dus. Gewoon tijdens je dagelijkse kop koffie.

Er komt in 10 dagen waanzinnig veel voorbij:

 1. Doel en doelgroep: hoe bepaal je die echt?
 2. Onderwerpsniche kiezen
 3. De kenmerken van goede content
 4. Structuur: zo vertel je jouw verhaal
 5. Contentmapping
 6. Een autoriteit worden
 7. Hoe kom je in de media?
 8. Frequentie en continuïteit
 9. Planning van je content: de magische emmertjes
 10. Wat mag je wel en niet delen?
 11. Citeren
 12. Embedden van content
 13. Veilige afbeeldingen gebruiken
 14. Je website en SEO
 15. Social media

Wat is het resultaat als je klaar bent:

 • Je heb je strategie op orde en een bak aan tips
 • Je brengt je contentmarketing naar een hoger level
 • Je hebt je visie, doel en doelgroep helder op je netvlies
 • Je besteed veel minder tijd aan je marketing
 • Je bent effectief in je marketing

Het doel van de cursus is om je te helpen om je business beter op de kaart te zetten zonder dat dit je afleidt van je onderneming. Sterker nog, met deze technieken past je contentmarketing in je dagelijkse schema en voelt het effortless.

Mogen we jou ook helpen? Meld je dan aan!

Datum: 8-19 april 2019.
Start en duur: 10 werkdagen, een maand terugkijken.

Wat kost het?

59,- euro ex BTW. Je krijgt toegang via ons afgeschermde account en kunt alles terugkijken (behalve de live sessie, die kun je max. 24 uur zien) zo vaak je wilt tot een maand na afloop van de cursus. Zo kun je op je gemak alles terugkijken.

Hoe werkt het?

Meedoen in 5 stappen:

 1. Je koopt een kaartje via de webshop voor de cursus die je graag wilt doen.
 2. Je ontvangt een mailtje met verdere info.
 3. Je stuurt een vriendschapsverzoek naar het insta-account uit de mail.
 4. Ik check de betaling en geef je toegang, zodat je direct kunt beginnen als de cursus start.
 5. Let’s start! Je kijkt de cursus via Instagram Stories en via de posts. Je kunt alles blijven terugkijken zo vaak als je wilt t/m drie weken na het einde van de cursus.

O ja, wel handig: je moet natuurlijk een Instagramaccount hebben of er even gratis een aanmaken.

Een ticket koop je direct via deze button hieronder in de webshop van Charlotte.

tekst redigeren

Marjolein Bongers

Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de fantastische herschrijfskills van Joyce. Ik schrijf altijd zelf mijn teksten, maar laat ze met regelmaat redigeren door Joyce wat resulteert in blogs die veel lekkerder lezen. Joyce heeft het talent om de lezer met haar teksten echt aan te spreken en ze brengt mijn blogs altijd naar een next level. Ze werkt snel en ik ben altijd zeer tevreden!

Laura Rijkhold Meesters

Joyce en Charlotte zijn  leuk en enthousiast: hun masterclass bloggen is een goede combi van persoonlijke tips, handige weetjes en voorbeelden. Het emmertjes systeem is echt top. En via de mail krijg je nog meer handvatten zodat je ook echt zelf aan de slag kan. Kortom: een waardevolle middag!

Jeroen Dekker

De workshop van Joyce zit vol met praktische tips over bloggen. Niet alleen hoe je een blog beter maakt maar ook hoe je ervoor zorgt dat het niet meer tijd kost dan nodig.

Anouk Kanner

Joyce is een heel duidelijke verteller waar je veel van opsteekt. Haar expertise wordt zo begrijpelijk in kaart gebracht dat je echt met voldoende tools en kennis de workshop uitstapt. Dat was voor mij een super verfrissende en leerzame ervaring.

AK Fotografie

Ovunda Styling

Tijdens de Masterclass Bloggen heeft Joyce duidelijk uitgelegd hoe je aan blogonderwerpen komt in normale taal die voor iedereen te begrijpen is. Daarnaast is ze lekker haarzelf, heel spontaan.

Ovunda Styling

Kristel Buijinck

Was een leerzame en gezellige middag, dank!

Nienke Catharina

De workshop was superleuk. Thanks voor al je tips!

Cindy Koelman

Aanrader! Lekker praktisch en veel inspiratie!

Suzanne Meijers

Ook als je al langer blogt, is het een aanrader om de blogworkshop voor advocaten en juristen te volgen. Joyce en Charlotte delen hun waardevolle tips & tricks, zetten je op scherp, en zorgen ervoor dat je de komende tijd niets anders wil dan bloggen.

Marjolein van der Heide

Ik loop al jaren met het idee rond om een boek te schrijven of een blog, maar ik heb het gewoon zo druk met andere dingen dat ik er niet aan begon. Maar dankzij jouw workshop denk ik: maar ik kan ook gewoon eens in de 2 weken ofzo een blog schrijven en dan stapelt het zich ook wel op. Het hoeft allemaal niet zo enorm moeizaam te zijn! Joyce is een enthousiaste en bevlogen docente met duidelijk veel kennis en ervaring in haar vak. Ik heb enorm veel geleerd. De middag vloog voorbij, ik heb me geen seconde verveeld en ging vol energie en inspiratie naar huis.

Heb je een vraag, verzoek, opmerking, reactie of idee voor me?
Laat het weten!

Bij in compagnie trajecten, workshops en sprekersklussen bel ik het liefst met je, dus laat dan zeker ook even je telefoonnummer achter. Mail direct of vul het contactformulier in en dan laat ik snel iets van me horen.