Ik hielp meer dan 1000 mensen met bloggen en meer dan 200 met schrijven. Wanna be next? Check dan welke aanpak het best bij jouw schrijfdoelen past. Let op: in 2019 zijn de plaatsen voor 1 op 1 coachingspakketten beperkt.

1 op 1 coaching

Schrijven kan iedereen. Goed schrijven, kun je leren.

Via 1-op-1 schrijfcoaching help ik je om jouw doel zo soepel, effectief en leuk mogelijk te bereiken. We kijken kritisch naar waar je goed in bent en wat er beter kan. Concreet, met directe begeleiding wanneer het jou uitkomt en met advies dat 100% aansluit. Zo haal je in minimale tijd een maximaal resultaat. Let’s start right away!

Instacursussen

Word jij ook zo afgeleid tijdens het schrijven door Facebook, Instagram of Youtube? Komt je tekst niet af, omdat je eindeloos langs nieuwe content scrollt. Ken ik. Social media can be a bitch. Maar ‘ieder nadeel heb zijn voordeel’, want met deze nieuwe instacursussen rondom schrijven, ben je op social media direct nuttig bezig en leer je juist bij over schrijven. Huh? Hoe dan? Nou, lees snel verder, dan leg ik het uit.

Bloganalyse

Je blogt al een tijdje en dat gaat best lekker, maar je wilt kijken hoe het beter kan. Bijvoorbeeld omdat je graag meer lezers wilt of je twijfelt over je onderwerpskeuze of tone of voice. Als blogger zit je zelf in je onderwerp en dicht op je blog, dat leidt al snel tot blinde vlekken. Dan helpt een frisse blik met kennis van zaken je weer vooruit, zodat jij met nieuwe energie, kennis en tips aan de slag kan.

Blogtraject incompany

Je gaat bloggen als bedrijf. Of je doet het al voorzichtig, maar het is tijd voor een frisse start. Wil je goed beginnen met bloggen, weten wat je doelen zijn, je kernboodschap, je targetdoelgroepen en je tone of voice bepalen en iedereen de tools geven om bloggen leuk en efficiënt te maken, dan is het blogtraject the best thing ever. Een blogtraject is altijd maatwerk, dus ik verdiep me in jouw bedrijf, gebruik voorbeelden uit jouw branche en wend mijn kennis aan om jullie alle relevante tips te geven.

Workshops incompany

Weet je al precies wat je wilt met je company blog, maar kan je personeel wel wat hulp gebruiken bij het daadwerkelijke schrijven? Dan is een workshop precies wat je nodig hebt. In 4 uur gaan we met het team naar de kern van jullie blogmogelijkheden, stijl, onderwerpen, doelgroep en planning.

Workshops open inschrijving

Af en toe geef ik workshops, soms alleen, soms met andere experts samen. Als er weer een workshop gepland staat, vindt je die hier en in mijn agenda.

Verhaal/speech in opdracht

Heb je een verhaal nodig voor je bedrijf (corporate story) of ben je van plan een onvergetelijke speech te geven op je jubileumfeest, een familiereünie of een bruiloft (of zelfs begrafenis), maar vindt je het moeilijk om je ideeën om te zetten in de juiste woorden? Dan help ik je daar graag mee. Een goed verhaal zorgt niet alleen voor een mooie herinnering, maar ook voor een sterk gevoel op dat belangrijke moment dat nooit meer terugkomt. Een moment om te vieren of om aan terug te denken.