Ik hielp meer dan 1000 mensen met bloggen en meer dan 200 met schrijven. Wanna be next? Check dan welke aanpak het best bij jouw schrijfdoelen past. Let op: in 2019 zijn de plaatsen voor 1 op 1 coachingspakketten beperkt.

Blogtraject incompany

Je gaat bloggen als bedrijf. Of je doet het al voorzichtig, maar het is tijd voor een frisse start. Wil je goed beginnen met bloggen, weten wat je doelen zijn, je kernboodschap, je targetdoelgroepen en je tone of voice bepalen en iedereen de tools geven om bloggen leuk en efficiënt te maken, dan is het blogtraject the best thing ever. Een blogtraject is altijd maatwerk, dus ik verdiep me in jouw bedrijf, gebruik voorbeelden uit jouw branche en wend mijn kennis aan om jullie alle relevante tips te geven.

Workshops incompany

Weet je al precies wat je wilt met je company blog, maar kan je personeel wel wat hulp gebruiken bij het daadwerkelijke schrijven? Dan is een workshop precies wat je nodig hebt. In 4 uur gaan we met het team naar de kern van jullie blogmogelijkheden, stijl, onderwerpen, doelgroep en planning.

1 op 1 coaching

Schrijven kan iedereen. Goed schrijven, kun je leren.

Via 1-op-1 schrijfcoaching help ik je om jouw doel zo soepel, effectief en leuk mogelijk te bereiken. We kijken kritisch naar waar je goed in bent en wat er beter kan. Concreet, met directe begeleiding wanneer het jou uitkomt en met advies dat 100% aansluit. Zo haal je in minimale tijd een maximaal resultaat. Let’s start right away!

Verhaal/speech in opdracht

Heb je een verhaal nodig voor je bedrijf (corporate story) of ben je van plan een onvergetelijke speech te geven op je jubileumfeest, een familiereünie of een bruiloft (of zelfs begrafenis), maar vindt je het moeilijk om je ideeën om te zetten in de juiste woorden? Dan help ik je daar graag mee. Een goed verhaal zorgt niet alleen voor een mooie herinnering, maar ook voor een sterk gevoel op dat belangrijke moment dat nooit meer terugkomt. Een moment om te vieren of om aan terug te denken.