Carolien Beaujean

Joyce heeft binnen MeanderGroep een training bloggen gegeven als onderdeel van het strategietraject. Zij deed dit met heel veel enthousiasme en liefde voor het vak. Zij weet als geen ander hoe je de lezer vanaf de eerste zin kunt boeien. De training was goed voorbereid en geheel toegespitst op onze organisatie, dat maakt het praktisch toepasbaar.

terug naar de liefde

Joyce

Hoppa! Het boek is al uit. En dat heeft totaal geen moeite gekost. Dju, wat leest het lekker weg. Ik zag in een van de recensies op je website dat iemand het had over magazinestyle met diepgang. Zo mee eens! Ik zou het gehele boek waarderen met een 8,5! Puur kijkend naar de interviews zou dat cijfer nog stijgen, want die heb je echt fantastisch geschreven. En wat hebben die mensen hun ziel blootgelegd. Ik kan daar alleen maar respect voor hebben. De combinatie tussen alle onderdelen van de hoofdstukken maakt het juist ook zo goed. Over mijn favoriete delen heb ik me best over verbaasd. Ik dacht: ik ben team ‘lang en gelukkig met één persoon’ en in praktijk ben ik dat ook absoluut, maar ik heb best veel waardering kunnen opbrengen voor de verhalen van mensen die het totaal anders zien. Ik ging meeleven met de persoon die vreemdging en hoewel ik het echt niet goedkeur (sorry…) , heeft ze me wel aan het denken gezet. Dat hebben meer hoofdstukken gedaan en dat vind ik bijzonder knap. Je wilde laten zien hoe het ook kan, nou dat heb je gedaan!

terug naar de liefde

Sandy

Jouw boek leest als een trein! Het was dat ik in slaap viel, anders had ik 'm in één keer verslonden. Het is echt goed! Ik vind de indeling per hoofdstuk heel fijn. Houdt het echt heel boeiend en de beschrijving van de mensen zorgt voor een bepaalde herkenbaarheid, waardoor de gedachtes opkomen ‘hmz zo gek is “iets anders” misschien helemaal niet’. En ik heb heel erg de drang om te weten ‘hoe het afloopt’ ondanks dat het natuurlijk helemaal geen roman is - toch voel ik dat zo, doorlezennnnnn!

dagvoorzitter

Jelle Merkus

Provincie Limburg en MKB-Limburg hebben in de afgelopen drie jaar meerdere keren het Limburgs Retailsymposium georganiseerd. Joyce was voor de tweede keer op rij dagvoorzitter van deze bijeenkomst. Dankzij haar zelfverzekerdheid, goede voorbereiding en durf om ook kritische vragen te stellen kunnen wederom terugkijken op een succesvolle bijeenkomst.

terug naar de liefde

Gerben

Ik vind het heel leuk👌🏼 nu al! Beetje Michel van Egmond-achtig, met dat boek over René van der Gijp. Het is net of je een tafeltje verderop erbij bent, dat vind ik prettig lezen: half interview half schrijversperspectief.

terug naar de liefde

Nathalie

Leest heerlijk vlot, hip en happening, van deze tijd. Dat geldt trouwens voor de hele schrijfstijl. Ook zeer beeldend en dat is bij dit onderwerp lekker, zinnenprikkelend. Het lijkt een boek dat je niet per se van voor naar achter leest, maar dat je oppakt en waarin je fragmenten leest. Als een magazine. Past goed bij deze snelle tijd en een jongere doelgroep. Mijn eerste indruk is heel goed. De info over feministische golf enzo moet erin, zeker laten staan, maar is stugger om te lezen dan de smeuïge stukjes. Ik weet wel waar ik snel naar zou doorbladeren. Maar de combi is juist sterk, geeft mensen ook het excuus rode oortjes te krijgen van de sexy strofes 🙂

terug naar de liefde

Chantal

Stop maar met nagelbijten lieverd. Ik las je boek en ik las het in 1 ruk uit :-). Wat leuk om dit te mogen proeflezen. Het is luchtig, sexy en snel. Ook leuk is dat je vanuit jezelf schrijft en af en toe een kijkje te geeft in je eigen ideeën op dit gebied. Het geheel doet me een beetje denken aan de LINDA. Het leest lekker weg. Makkelijk, vertrouwd. Alsof je een tijdschrift doorbladert, maar dan wel met net dat beetje meer diepgang.

Cecile

Ik ben al begonnen met lezer. Superrrr vet tot dusver! Ik vind het echt tof, lekker leesbaar ook, die wissel tussen 'verhaal' en 'informatie' is heel prettig.

terug naar de liefde

Eveline

Wat leest je boek lekker! Ik heb het nog niet uit, maar ik zit er wel echt in. Ik merk dat het me ook triggert. Het roept allerlei dingen bij me op: herkenning, verbazing, weerstand, prikkeling. Wat moet dat proces wat hieraan vooraf is gegaan ook bijzonder voor jou zijn geweest lijkt me. Straks lekker verder lezen! X

terug naar de liefde

Lieke

Ik heb het niet in een ruk uitgelezen, zoals veel van je proeflezers. Het blijft boeien dat wel en in die zin begrijp ik dat mensen het in één keer uit kunnen lezen. Mij lukt dit niet omdat ik het toch ook wel een confronterend boek vind. Dat is positief bedoeld! Het laat je nadenken over jezelf, over je eigen relatie en over de wereld waar we nu in leven. Ik heb tijd nodig om dingen te laten bezinken en om er zelf over na te denken. De mooiste stukken uit je boek zijn wat mij betreft de hoofdinterviews. Dit is volgens mij jouw grootste schrijverstalent (het totale plaatje inclusief gevoel meegeven aan de lezer). Tevens vind ik het mooi hoe jij je eigen ideeën en gedachtes tussendoor met ons als lezer deelt.

tekst redigeren

Marjolein Bongers

Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de fantastische herschrijfskills van Joyce. Ik schrijf altijd zelf mijn teksten, maar laat ze met regelmaat redigeren door Joyce wat resulteert in blogs die veel lekkerder lezen. Joyce heeft het talent om de lezer met haar teksten echt aan te spreken en ze brengt mijn blogs altijd naar een next level. Ze werkt snel en ik ben altijd zeer tevreden!

dagvoorzitter

Ridsert Hoekstra

ECI live is een tweemaandelijkse talkshow in de ECI cultuurfabriek in Roermond. Altijd over actuele thema's in de regio met een existentieel jasje. Presentator Joyce Spijker is een fascinerende verschijning op het podium. Haar charme bij de presentatie combineert zij met  aandachtig nieuwsgierige vragen aan de gasten die zijn uitgenodigd.

Laura Rijkhold Meesters

Joyce en Charlotte zijn  leuk en enthousiast: hun masterclass bloggen is een goede combi van persoonlijke tips, handige weetjes en voorbeelden. Het emmertjes systeem is echt top. En via de mail krijg je nog meer handvatten zodat je ook echt zelf aan de slag kan. Kortom: een waardevolle middag!

Tom Timmermans

Met een groep van 10 collega’s hebben we de blogtraining gevolgd en deze is door iedereen erg goed ontvangen! Door de duidelijke inleiding en heldere opbouw komen alle lastige onderdelen van het bloggen meteen aan bod. Op elk onderdeel kwam Joyce met goede tips en handvatten om mee verder te gaan. Tijdens de training krijg je daardoor al meteen zin om aan de slag te gaan en gelukkig was daar in het laatste deel van de training ook ruimte voor. Je kunt meteen concrete stappen zetten voor je eigen blog. Joyce houdt de snelheid erin en zorgt voor een perfecte vertaling van theorie naar de praktijk. De interactieve manier van training geven sprak ons daarbij erg aan. Joyce haalde het beste in iedereen naar boven en zorgde ervoor dat de inbreng goed verdeeld was onder de deelnemers. Bovendien is ze prettig om naar te luisteren, komt ze erg kundig over en weet ze ook sceptische deelnemers te prikkelen een stapje extra te zetten. Al met al was de training een ideale combinatie van theorie en praktijk. Zelfs als je niet van plan ben een blog te schrijven is de training erg nuttig, de tips die je op zo’n middag krijgt zijn ook zo toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Fourtress

Essma Vonk

De bloganalyse heeft me goed geholpen! Ik heb hierdoor orde weten te scheppen in de chaos die ‘mijn schrijfstijl’ heet en ik heb (her)ontdekt dat bloggen echt heel leuk is! Jouw tips hebben zeker bijgedragen aan de pret voor schrijven! Met name het gedeelte waarin je aangeeft een eigen stijl te vinden door te nichen. Dit heeft me naast enthousiasme ook rust gegeven.

Little Origin

Frank Straver

De Masterclass Bloggen voor online succes was een bijzonder leerzame ervaring voor mij. Op informele en interactiee wijze een compleet pakket aan kennis gekregen, precies die informatie waar ik als beginnend blogger behoefte aan heb. Voor mij maken de begeleiding van Joyce en Charlotte en de ervaringen vanuit de groep deze masterclass tot een echte aanrader.

Margot van den Berg

Een middag vol uitleg, tips, anekdotes en heel veel inhoud op het gebied van bloggen, die direct werd toegepast op de bedrijven dan de deelnemers. Zowel het schrijven als de juridische kant kwamen goed aan bod, waarbij de onderwerpen prettig werden afgewisseld. Eind van de middag stond ik enthousiast en met een hoofd suizend van nieuwe informatie weer buiten. Joyce, Charlotte, bedankt voor alle informatie en jullie enthousiasme!

Helly Coppens

Op heldere wijze en met luchtige humor geven Charlotte en Joyce bruikbare en makkelijk toepasbare tips hoe je met de juiste content betere blogs kunt schrijven die op die manier voor meer PR en omzet zorgen. Doordat de groep klein is, is er genoeg ruimte voor vragen en worden er voorbeelden gegeven die gericht zijn op de business van deelnemers. Joyce en Charlotte vullen elkaar met ieder hun eigen discipline goed aan. Dankjewel Joyce en Charlotte, nu aan de slag met alle tips en tricks.

Jeroen Dekker

De workshop van Joyce zit vol met praktische tips over bloggen. Niet alleen hoe je een blog beter maakt maar ook hoe je ervoor zorgt dat het niet meer tijd kost dan nodig.

Anouk Kanner

Joyce is een heel duidelijke verteller waar je veel van opsteekt. Haar expertise wordt zo begrijpelijk in kaart gebracht dat je echt met voldoende tools en kennis de workshop uitstapt. Dat was voor mij een super verfrissende en leerzame ervaring.

AK Fotografie

Ezi Ovunda

Tijdens de Masterclass Bloggen heeft Joyce duidelijk uitgelegd hoe je aan blogonderwerpen komt in normale taal die voor iedereen te begrijpen is. Daarnaast is ze lekker haarzelf, heel spontaan.

Ovunda Styling

Kristel Buijinck

Was een leerzame en gezellige middag, dank!

Nienke Catharina

De workshop was superleuk. Thanks voor al je tips!

Cindy Koelman

Aanrader! Lekker praktisch en veel inspiratie!

Suzanne Meijers

Ook als je al langer blogt, is het een aanrader om de blogworkshop voor advocaten en juristen te volgen. Joyce en Charlotte delen hun waardevolle tips & tricks, zetten je op scherp, en zorgen ervoor dat je de komende tijd niets anders wil dan bloggen.

Marjolein van der Heide

Ik loop al jaren met het idee rond om een boek te schrijven of een blog, maar ik heb het gewoon zo druk met andere dingen dat ik er niet aan begon. Maar dankzij jouw workshop denk ik: maar ik kan ook gewoon eens in de 2 weken ofzo een blog schrijven en dan stapelt het zich ook wel op. Het hoeft allemaal niet zo enorm moeizaam te zijn! Joyce is een enthousiaste en bevlogen docente met duidelijk veel kennis en ervaring in haar vak. Ik heb enorm veel geleerd. De middag vloog voorbij, ik heb me geen seconde verveeld en ging vol energie en inspiratie naar huis.

Marieke van de Sande-van de Ven

Joyce, bedankt voor de leerzame middag! Heb enorm veel inspiratie om aan de slag te gaan!

Anouk Cordang

Joyce is een enthousiaste en inspirerende schrijverscoach. Ik volgde bij haar twee schrijversworkshops en kwam twee keer met volle energie thuis. Joyce praat lekker vlot en is down to earth. Ze heeft creatieve ideeën over het schrijfproces en de planning, die ze humoristisch visueel inzichtelijk voor je maakt. Joyce houdt - net als ik - van overzichten 🙂 en het werkt echt! Ze zet je echt aan om te schrijven en maakt haar motto “f*ck dreaming, start writing” zeker voor je waar!”