joyce spijker boeken

BOEKEN

Sinds 2013 schrijf ik boeken, meestal spannende verhalen die gaan over actuele thema’s zoals we die allemaal meemaken, maar dan met een donker randje. ‘Spotlight‘ en ‘In de familie‘ verschenen bij Meulenhoff|Boekerij en mijn laatste thriller ‘Volg me‘ bij Ambo|Anthos. Ik vind het heerlijk wanneer lezers het verhaal niet meer kunnen loslaten en willen weten hoe het afloopt. Soms maak ik een uitstapje naar non-fictie, zoals in 2019 met ‘Ruimte voor liefde‘, een informatief verhalenboek vol interviews over de liefde in deze tijd.

JessicaPhotographyHRtake5-3 kopie

SCENARIO EN SCRIPT

Sinds kort werk ik aan meerdere scenario’s voor tv en film, zowel aan eigen materiaal als in opdracht (op aanvraag beschikbaar). Mijn kracht ligt bij projecten voor een millennial vrouwelijke doelgroep en met een actuele thematiek. 

Zoek jij een schrijver voor een pitch deck, treatment of scenario voor jouw project of heb je behoefte aan versterking voor je schrijversteam, laat het dan weten.

JessicaPhotographyHR-33

KORT VERHAAL (IN OPDRACHT)

Een boek lezen is heerlijk, maar een kort verhaal minstens zo lekker! Waarom? Het geeft lezers een heerlijk tussendoortje waar ze prima tijdens een uurtje in de zon of een lange lunchpauze van kunnen genieten. Spannend of sexy, ontroerend of confronterend en van 1000 tot 15000 woorden: ik schrijf ze graag voor je website, magazine of krant. Kosten zijn afhankelijk van het licentiemodel en de aard en lengte van het (unieke) verhaal.

JessicaPhotographyHR-19

GRATIS DOWNLOADS

Via mijn social media kanalen, maar ook hier op de site, vind je ook allerlei gratis tips en tricks voor een ijzersterke keynote, maar ook een kortverhaal en eerste hoofdstukken van mijn boeken. 

 

Benieuwd? Download ze allemaal!