KEynote - online cursus

Je gaat een keynote, een talk of een speech schrijven. Wat goed! Een keynote is een perfecte manier om je verhaal te doen, impact te maken, te inspireren en mensen op weg te helpen. Toch kan op het podium staan spannend voelen (spreekangst in het openbaar is niet voor niets nog steeds angst nummer 1 in business). Gelukkig voel je je met een goed verhaal voel je je al een stuk relaxter. De vraag is alleen hoe doe je dat? Een goede voorbereiding is namelijk veel meer dan het halve werk. Maar waar begin je, wat is belangrijk, wat zijn je do’s en je definitely don’ts?

Als je je keynote zelf wil schrijven of je bestaande verhaal wil verbeteren, maar wel met het framework en alle ervaring en tips die ik je te bieden hebt, dan helpt deze cursus je op weg. Ik deel in een aantal modules al mijn kennis over een goede keynote met je en help je stap voor stap door het creatieproces heen.

Als eerste op de hoogte

Op dit moment werk ik behind the scenes aan deze cursus. Zo gauw hij te koop is, deel ik hier en op mijn social media kanalen meer informatie. De investering ligt ongeveer rond de 500 euro voor de eerste instromers. Je hebt dan onbeperkt toegang tot het lesmateriaal. Wil je de eerste zijn die op de hoogte wordt gehouden, laat dan je emailadres achter via het contactformulier en ik mail je als het zover is!

Keynote in opdracht

Liever je keynote, talk of speech door mij laten schrijven zodat je totaal ontzorgd bent en zeker weet dat het al heel snel goed komt? Dat kan ook. Kijk dan hier voor de mogelijkheden. 

VRAGEN?

Stuur een reactie via het contactformulier of neem contact op via LinkedIn.