Over drie weken verschijnt ‘Ruimte voor liefde’, hét boek over de liefde in deze tijd. Non-fictie vol zinderende interviews en verhalen. Maar wel heel anders dan mijn gebruikelijke thrillers. Je hoeft het deze keer niet eens van A tot Z te lezen, het voelt meer als een tijdschrift dat je erbij pakt en weer weglegt. Korte stukken dus dat zich ook prima leent voor tussen de studie, het werk of de kids door. Is dit boek dan een must have voor jou? Als je in onderstaande categorieën valt, dan zeker. En zo niet, dan mag het natuurlijk ook ;-).

1. Vers verliefd

Ben je net verliefd, dan kun je waarschijnlijk aan niets anders denken en staan je hoofd en je lijf op standje obsessed. Die eerste periode van de liefde is fantastisch, nieuw en spannend. Een periode waarin er niets fout lijkt te kunnen gaan. Maar als je dit vaker hebt gehad, dan weet je dat het een tijdelijke state of mind is die je behalve veel plezier ook aan het twijfelen kan brengen, omdat je omgeving je nieuwe liefde niet direct ziet zitten of voor het eerst in lange tijd weer gevoelens van jaloezie ervaart. No stress, daar hebben we het in dit boek ook over!

2. Playing around

Misschien ben jij wel een type dat niet zo snel head over heels is. Echt verliefd zijn, is je allang niet meer overkomen. Niet dat je niet op pad gaat, natuurlijk wel, je vindt het juist leuk om te experimenteren en op onderzoek uit te gaan. Maar wat je nu echt wil, daar heb je nog geen idee van. Juist in deze fase is dit boek perfect, want het geeft je behalve heel veel opties ook mooie inzichten over waarom we doen wat we doen.

3. Op zoek naar De Ware

De liefde, je hebt er een haat-liefde verhouding mee, want hoe hard je ook zoekt naar De Ware, hij of zij lijkt zich steeds te verstoppen. En dat terwijl je het zo graag wilt. Soms sta je op het punt om het maar op te geven en er zijn ook momenten dat je er behoorlijk van baalt. Is dat het geval, dan allereerst al iets om je gerust te stellen: in deze zoektocht ben je niet alleen. Bijna iedereen zoekt nog naar dat oeroude ideaal van de prins(es) op het witte paard. Maar juist dan biedt ‘Ruimte voor liefde’ je ademruimte en relativering. In het boek leggen experts uit hoe het zit, waarom het zo lastig is (geworden) en dat het echt niet aan jou ligt. Soothing the soul dus, ook wel eens fijn voor Valentijnsdag toch? En is er geen significant other die het voor je bestelt, dan doe je dat dit jaar gewoon zelf. Ook dat is liefde en wie weet waar het toe leidt.

4. Net uit een relatie

Dit is een moment in je leven waarin het meestal niet over rozen gaat. Het is uit of je huwelijk is over en dat was niet de intentie toen je eraan begon. Misschien was het jouw keuze en overheerst de opluchting of die van de ander en herken je vooral de vlagen van het verdriet die maar niet verdwijnen. Hoe dan ook, als je net uit een (lange) relatie komt, dan is het belangrijk dat je jezelf weer vindt en de resetknop vindt. Dit boek biedt dan perspectief om met nieuwe energie de liefde weer op te pakken.

5. Stiekem dodelijk verveeld

Je bent al een tijd samen met je partner en hoewel er geen vuiltje aan de lucht lijkt, is de spanning er wel een beetje af. Jullie hebben het druk met baan, kids, sporten, uitjes en jezelf en die relatie is behoorlijk vanzelfsprekend geworden. Zo vanzelfsprekend dat het vuurtje dat ooit zo hard brandde niet meer is dan waakvlam. Stiekem denk je wel eens ‘is dit het wel?’. Ligt dat aan jullie? Waarschijnlijk niet en hoe dat komt, vind je in dit boek. En met een beetje geluk geeft het je jullie ruimte voor liefde terug.

6. Je bent gewoon hartstikke nieuwsgierig

Herken je jezelf niet in die eerste vijf categorieën, ook niet in de light-versie? Dan is er nog een andere reden waarom je dit tof kunt vinden. Misschien ben je wel nieuwsgierig. Wil je weten hoe andere mensen het aanpakken. In de keuken kijken van stellen die het daar normaal niet over hebben. Is dat zo? Top, bestel het dan meteen :-), gewoon nu en anoniem. Zorg ik dat je het boek straks als eerste in je (digitale) brievenbus hebt, nog voor anderen het hebben kunnen lezen. En relax, ik beloof je dat ik niets zal verraden.

Twijfel je nog en wil je eerst het eerste hoofdstuk zien. Kan? Download het hier gratis!

Lots of love,

Joyce