Soms wat uurtjes in de week, soms een paar weken vrij en zelfs een gepland sabbatical voor 2016…het duurde even voor ik de knoop doorhakte om een grote wens in vervulling te laten gaan, maar per 1 januari 2016 is het dan eindelijk zover: ik ga voor mezelf beginnen!

Met dank!

Op deze website vind je alles terug wat je over me moet weten, van interviews tot informatie over schrijven, van mogelijkheden workshops tot de writers:community. Bovendien laat de site zien wie ik ben: een verhalenverteller, een tekstverleider, een big believer in de kracht van content(marketing) en iemand die anderen graag wil helpen schrijven.

En dat die website er is, heb ik aan een paar ontzettend lieve én kundige mensen te danken, dus hierbij een groot digitaal dankjewel aan: websiteontwerpster Rosanne Raubun van Stijlvol Creatie, fotograaf Joost Ritzen van ZIPS-fotografie, Dimitra van Doremalen van restaurant Bijzonder en Sjoerd van de Spijker voor zijn ontelbare tips en onvermoeibare geduld.

Spreek ik je snel?

Dus vanaf vandaag ben ik online in het nieuwe jasje van ondernemer, met dezelfde liefde voor het vak, nog meer kennis en vaardigheden en vooral: passie voor de mensen waar ik het voor doe. Wil je een boek schrijven, een stappenplan voor het schrijven van een boek of helemaal geen boek maken maar ben je geinteresseerd in bloggen, laat het dan zeker weten. En heb je opmerkingen, ideeën, vragen, thumbs up’s of dingen die je opvallen? Laat het me dan weten! En heb je een verhaal te vertellen? Dan zie, hoor of lees ik je hopelijk snel!

Liefs,

Joyce