Sneak preview ‘Ruimte voor liefde’

Benieuwd naar ‘Ruimte voor liefde’ en wil je graag lezen? Dan is dit de manier om kennis te maken met dit boek. Door je gegevens achter te laten, kun je meteen beginnen. Benieuwd naar de rest, je kunt het boek nu al pre-orderen met korting!

Sneak preview ‘In de familie’

Benieuwd naar ‘In de familie’, maar twijfel je nog of het wat voor je is of lees je normaal zelden thrillers? Dan is dit de manier om kennis te maken met dit boek. Ik stuur je de eerste drie hoofdstukken gewoon gratis op voor tijdens de lunch of voor het slapen gaan en gaat dat goed, kun je altijd nog de rest bestellen ;-).

NaNoWriMo Survivalgids

November is ieder jaar de maand dat veel mensen wereldwijd aan hun boek werken via ‘National Novel Writing Month (NaNoWriMo). En dat doen ze niet zomaar, ze proberen de 50.000 woorden te halen. Dat houdt concreet in dat je minimaal 1667 woorden per dag zou moeten schrijven. Not easy!

Daarom heb ik deze NaNoWriMo Survivalgids voor je gemaakt. En natuurlijk kun je die ook gewoon buiten november gebruiken. Lijkt me logisch ;-).

Veel plezier!

Planningsgids

Goed schrijven is een kwestie van kennis, talent en vooral: heel veel doen. En op dat laatste gaat het nog weleens mis ?. Ben jij ook zo’n uitsteller en komt het er niet van? Download dan deze plannergids, kijk waar jouw zwakke punten én oplossingen liggen en get your ass to work.

Gimme more!

Is een gids alleen niet genoeg en kun je wel een echte stok achter de deur gebruiken? Ik help je graag via een 1-op-1 begeleiding met een goede planning waarbij uitstel verleden tijd is (serious: ik stalk je tot je het doet ?).

Bloggersgids

Bloggen, is dat nog van deze tijd? Hell yes, meer dan ooit! Door te bloggen vergroot je je zichtbaarheid, laat je zien waar je uniek in bent, breng je jouw verhaal onder de aandacht en kunnen klanten je veel makkelijker vinden. Doen dus! Vind je het moeilijk of weet je niet hoe je moet beginnen? No worries, ik help je vooruit.

Ik geef al jaren trainingen aan bedrijven en workshops aan ondernemers en ik heb zelf honderden blogs geschreven voor opdrachtgevers. Een paar tips delen Charlotte Meindersma en ik al in deze gratis gids.

Gimme more!

Wil je veel meer leren over bloggen, doe dan de instacursus, koop een ticket voor een workshop, vraag een bloganalyse aan of nodig me uit om ook jouw bedrijf te komen trainen, dan gaan we samen aan de slag!

10 tips om een schrijfwedstrijd te winnen

Schrijfwedstrijden zijn top: ze prikkelen je fantasie, dwingen je te oefenen en als je wint, is het ook nog een van de beste manieren om je in de kijker te spelen van lezers en een uitgeverij. Maar hoe win je zo’n wedstrijd en versla je de concurrentie? That ain’t easy. Ik won zelf drie wedstrijden en dit e-book geef ik je alvast de 10 tips die mij hebben geholpen.