Allereerst gefeliciteerd! You freaking did it, je leeft je eigen droom en die van veel mensen om je heen: je bent gaan ondernemen en met succes. De afgelopen tijd heb jij je gestort op je business en dat heeft resultaat. Nu is het tijd voor een volgende stap. Go next level. Je wilt groeien, er een productenlijn of soort dienst bij nemen, uitbreiden naar een nieuwe markt of je bent simpelweg niet meer diegene die je was toen je begon. Logisch.

Samen met je bedrijf groei jij en groeit je verhaal. Het verandert voortdurend en je voelt dat het oude verhaal dat je altijd vertelde de nieuwe lading niet meer dekt. Wat je ooit had bedacht, past niet meer, het wringt. Datzelfde geldt voor de content waar je altijd blind op voer. Het moet anders of er mag iets bij. Geen nieuw logo of nieuwe kleurtjes, maar voortborduren op het fundament dat je hebt gelegd en meer verdieping aanbrengen. Je kunt wel een frisse blik gebruiken. Iemand die onbevangen naar je verhaal kijkt en het met beide handen aanpakt. It’s time to change the script.

Waarom moet ik het willen?

Ja, je kunt het zelf. Je verhaal vertellen. Dat heb je al bewezen. En dat kan nog een keer, maar face it: je bent nu bevooroordeeld door je ervaringen waardoor je een blinde vlek ontwikkelt voor je eigen potentie én nu je business loopt, heb je ook wel andere zaken die je bezighouden. Tijd voor een professionaliseringsslag. Tijd dus om – net als andere diensten in je bedrijf, denk aan je agenda of je jaarrekening – uit te besteden, want alleen met delegeren kun je groeien en je waarde inzetten op de plekken waar jij uniek bent en niemand je kan vervangen.

Een contentpakket zorgt voor:

  • een solide nieuwe basis waarmee je verdieping brengt in je brand story;
  • een frisse blik en expertise die je helpen om van afstand te kijken en de parels uit je ervaringen; te halen en zo je verhalen sterker te maken;
  • een extra brein en extra handjes, zodat je niet alleen kunt sparren, maar ook geen tijd hoeft te reserveren voor de uitvoering;
  • focus: als groeiende ondernemer weet je je waar je jezelf op moet richten en wat je kunt uitbesteden;
  • rust: wetende dat dit geregeld wordt op korte termijn betekent een heel belangrijke to do minder op je lijst en een zee van tijd over die je zelf mag inrichten en kan besteden aan klanten.

Alleen voor ervaren ondernemers?

Is een contentpakket dan alleen geschikt voor ervaren ondernemers? Zeker niet! Ben je starter en wil je juist een sterk fundament voor je gloednieuwe business, dan is een contentpakket de ideale manier om een basis te leggen voor content die je lezer raakt en converteert. Het beste begin van je business.

Hoe weet jij wat ik wil schrijven?

Ik snap dat je daar vragen over hebt, want niemand kent je bedrijf zo goed als jij. Juist daarom kan een frisse blik enorm helpen. Die heb ik. Ik ben een buitenstaander, maar wel een met het vermogen om me in jou te verplaatsen (ik doe voor mijn fictieprojecten en boeken niets anders). Daarnaast heb ik 7 jaar ervaring in het werken voor andere ondernemers en bedrijven, vind ik het te gek wat je doet en ben ik net zo enthousiast over je groei als jij. Jij bent de baas over je verhaal, maar ik doe niets liever dan heel even in je schoenen gaan staan, met je meekijken naar hoe we jouw brand story kunnen laten meegroeien naar de nieuwe content die je nodig hebt.

Wat zit er in het pakket:

  • 1 strategiegesprek van 1,5 uur
  • 4 webpaginateksten naar keuze (bijvoorbeeld de ‘over jou’ en je ‘homepage’)
  • 1 landingspagina voor een dienst of product dat je verkoopt
  • 3 storytellingblogs voor je site incl. social media tekst

Wanneer is het klaar?

Ik werk snel en niet voor honderd klanten tegelijk. Sterker nog, ik focus me op een handvol ondernemers tegelijkertijd, zodat ik alle aandacht en tijd voor je heb. Dat betekent dat wanneer je een contentpakket koopt, je altijd binnen twee weken na het plannen van het strategiegesprek alle producten in je inbox hebt, meestal eerder. Op die manier kun je direct verder met de volgende fase. Ik ben ook ongeduldig, so I feel you ;-).

Kosten

Een contentpakket kost 1495,- euro ex BTW. Is het product verkrijgbaar in de shop, als indicatie voor de beschikbaarheid. Is het product te koop, dan weet je dat ik voldoende heb om direct voor je aan de slag te gaan. Is dat niet het geval, dan is het pakket in de shop tijdelijk niet leverbaar. Het is niet nodig om het volledige pakket op voorhand te betalen. Ik werk met een aanbetaling vooraf en een restbedrag wanneer alles naar tevredenheid is afgerond. Zit ik vol en wil je op de wachtlijst? Stuur me dan even een berichtje, neem ik zo gauw mogelijk contact met je op als er weer plek is.

Wil je je pakket uitbouwen met bijvoorbeeld een extra landingspagina, websiteteksten, een emailfunnel, social media posts, blogs, koop er dan een strippenkaart bij of neem contact met me op over je wensen, dan maken we er een pakket op maat van dat 100% bij jouw wensen past.

Vragen

Ben je geïnteresseerd in dit pakket, maar heb je nog vragen voor je je aankoop wilt verzilveren? Stuur me even een mailtje via contact of plan een korte call in van 15 minuten, dan kunnen we samen kijken welke optie het beste bij jouw situatie past.

Jasper Aarts

Jouw tekstaanpassingen zijn precies zoals ik ze bedoelde! Thanks!

Angelique Kemerlings

De teksten van die Joyce heeft geschreven voor mijn website zijn persoonlijk en professioneel. Ze leeft zich helemaal in om tot een perfect resultaat te komen! Super tevreden met het resultaat. Dankjewel Joyce!