volg me

Volg me (verschijnt 12 november)

Claire Kant is een hardwerkende influencer en bouwde dankzij manager Thomas in korte tijd een droomcarrière op. Op beeld lijkt haar leven een sprookje, maar achter de schermen gaat een schrijnende werkelijkheid schuil en legt haar verslechterende gezondheid een bom onder haar succes. Hoe lang houdt ze dit bedrog nog vol?

Thomas de Bruijne bouwde dankzij paradepaardje Claire en dubieuze financiële hulp van zakenpartner Reinier zijn talent agency EPIC uit tot het meest gewilde influencersbureau van Nederland. Maar nu Claires gezondheid opspeelt en Reinier zijn geld terug wil, moet verder gaan dan ooit om de droom te blijven verkopen.

Joëlle Lammerstee is een documentairemaaktster en zet de waarheid boven alles. Ze keurt de bewerkte wereld van influencers geen blik waardig tot haar baan op het spel staat en een docu over EPIC haar kan redden. En niet alleen dat. In haar zoektocht naar de waarheid heeft ze een verborgen agenda. Haar uitgangspunt ‘de waarheid voor alles’ verandert in ‘alles voor de waarheid’ en brengt haar naar de rand van de afgrond.

Hoe goed kennen we onze naasten? Wat is de echte waarheid in de wereld van influencers en filters? En hoeveel is die waarheid waard?

#schrijfmee

Omdat ‘Volg me’ gaat over invloed en influencers, maakte ik van ‘Volg me’ de eerste Nederlandse thriller waarop jij als lezer invloed had. Tijdens het schrijfproces deelde ik vragen, keuzes en dilemma’s met lezers. Wat zou jij doen? De dominante uitkomsten en antwoorden verwerkte ik in het boek.