Make-over

Je sollicitatiebrief is af, maar je twijfelt. Gaat deze tekst je dat gesprek bezorgen en ben je echt tevreden? Of je hebt een column geschreven voor een krant, een magazine of je site, maar echt happy ben je er nog niet mee. Ergens wringt het, maar je weet niet precies waar. De inhoud heb je op orde, maar echt strak is het nog niet. No worries, all you need is a little sparkle en daar kan ik je mee helpen :-). Ik maak van jouw tekst de versie die jij net niet uit je vingers kreeg, maar die er wel in zat. In overleg natuurlijk, want het moet ondanks alle toverpoeder wel jouw verhaal blijven. Ik help je graag. De prijs is maatwerk, gebaseerd op een uurtarief van 90 euro. Offerte vooraf.

From scratch

Heb je een verhaal nodig voor je bedrijf (corporate story), een interview of ben je van plan een onvergetelijke speech te geven op je jubileumfeest, een familiereünie of een bruiloft (of zelfs begrafenis), maar vindt je het moeilijk om je ideeën op papier te krijgen. Dan help ik je daar graag mee. Een goed verhaal zorgt niet alleen voor een mooie herinnering, maar ook voor een sterk gevoel op dat belangrijke moment dat nooit meer terugkomt. Een moment om te vieren of om aan terug te denken.

Boeken of biografieën in opdracht schrijf ik niet, alleen short copy. Prijs: maatwerk, gebaseerd op een uurtarief van 90 euro per uur. Offerte vooraf.