Mijn passie voor verhalen begon op papier, maar strekt zich tegenwoordig ook uit naar beeld. Tv en film (en ook theater) zijn perfecte media om je mee te nemen naar een spannende en opwindende wereld. Met een compleet team samenwerken om ideeën zichtbaar te krijgen, vind ik fantastisch om te doen.

Sinds kort werk ik aan meerdere scenario’s voor tv en film, zowel aan eigen materiaal als in opdracht (op aanvraag beschikbaar). Mijn kracht ligt bij projecten voor een millennial vrouwelijke doelgroep en met een actuele thematiek. Zoek jij een schrijver voor een pitch deck, treatment of scenario voor jouw project of heb je behoefte aan versterking voor je schrijversteam, laat het dan weten.

Behoefte aan een heel team? Dat kan ook! Samen met Amy Galatá en Nathalie Pagie werken we als Ladies Lead Stories aan de ontwikkeling van originele multichannel projecten voor tv, streaming en online. Meer info over ons en onze signatuur download je hier: Ladies Lead Stories – wie zijn wij.

Shenin Lebrun

Joyce heeft een geweldige eerste indruk achter gelaten. Niet enkel doordat zij deadlines haalt, makkelijk mee te communiceren is, maar ook omdat ze  snel opgedane informatie weet te vertalen naar een goed verhaal. Precies datgeen dat ik van haar hoopte te ontvangen. Zij denkt goed na over wat zij schrijft. Haar verhalen zijn pakkend vanaf de eerste versie. Haar eigen input is spot-on en zij is echt een heel fijn persoon. Ik ben ervan overtuigd dat we op korte termijn veel van haar schrijvend talent kunnen aanschouwen.