Make-over

Je hebt een tekst geschreven voor je bedrijf, een krant, een magazine, een boek waar je een bijdrage aan levert of voor je website, maar echt happy ben je er nog niet mee. Ergens wringt het, maar je weet niet precies waar. De inhoud heb je op orde, maar het brengt nog niet die emotie over die je zoekt. No worries, all you need is a little sparkle en daar kan ik je mee helpen :-). Ik maak van jouw tekst de versie die jij net niet uit je vingers kreeg, maar die er wel in zat. In overleg natuurlijk, want het moet ondanks mijn toverpoeder wel jouw verhaal blijven. De prijs is maatwerk, gebaseerd op mijn uurtarief. Ik werk snel en precies, uiteraard met offerte vooraf, zodat je precies weet wat je kwijt bent en ervoor terug krijgt.

From scratch

Heb je een verhaal nodig voor je bedrijf (corporate story), een zakelijke presentatie, een voorwoord of ben je van plan een onvergetelijke speech te geven op je jubileumfeest, een familiereünie, bruiloft (geloften) of zelfs begrafenis, maar vindt je het moeilijk om je ideeën op papier te krijgen? Laat mij dan je helpen om van jouw gedachten een mooi verhaal te maken. Door met je te praten, vertaal ik jouw ideeën in de tekst die je zelfvertrouwen geeft en precies weergeeft wat je wilt zeggen.

Boeken of biografieën in opdracht schrijf ik niet, alleen short copy. Prijs: maatwerk, gebaseerd op mijn uurtarief. Offerte vooraf.