“I’m obsessed with giving the audience something they don’t see coming.” – Jordan Peele, writer and director of Get Out

Je verhaal ontvouwen, dat doe je niet gemakkelijk in je eentje. Je zit immers zo dicht op je eigen ervaringen en leefwereld dat het heel lastig is om precies te zien wat jouw verhaal uniek maakt. Om uit te zoomen en juist die belangrijke elementen te vinden die jouw verhaal de glans te geven die het verdient, kijk ik met je mee.

Voor wie is een VIP-traject bedoeld?

Dit VIP-traject is voor (creatieve) professionals en ondernemers met ambitie. Voor hen die iets te vertellen hebben, maar even niet weten hoe. Zoals:

  • Succesvolle keynote speakers die een nieuw en fris verhaal willen (laten) maken.

  • Newbie sprekers die voor het eerst een keynote nodig hebben om de markt op te gaan.

  • Ondernemers die een online programma willen, maar zoveel kennis hebben dat ze moeite hebben met het vinden van de juiste structuur.

  • Drukbezette managers die de tijd niet hebben om avonden te schrijven en hun kennis willen overdragen.

  • Mediapersoonlijkheden die een ghostwriter zoeken voor hun professionele aanbod.

  • Artiesten die alles kunnen verkopen behalve zichzelf.

  • Muzikanten of kunstenaars die een back-up story nodig hebben voor die nieuwe plaat of NFT.

  • CEO’s die hun ervaring willen doorgeven aan de nieuwe generatie.

  • Content creators die video scripts nodig hebben voor hun collabs, zichzelf willen heruitvinden of klaar zijn voor een level up.

  • Herken jij je in een van deze groepen of voel je dat jouw concrete doel hierbij past en wil jij je op je core business blijven richten tijdens dit traject,  dan is ‘Unfold your story VIP’ perfect voor jou.


Wat houdt een VIP-traject in?

Een VIP-traject is altijd maatwerk. Waarom? Jij bent uniek en daarmee ook je vraag. Ik pas mijn werkwijze aan op wat bij jou past en omdat iedere vraag een andere inspanning vereist, hoort daar ook een gespecificeerde offerte bij, zodat je precies weet wat je kan verwachten. De kans is groot dat we minstens een dag of 2 à 3 samenwerken en ik daarnaast zelf voor je aan de slag ga, maar wil je bijvoorbeeld dat ik je boek volledig schrijf, dan duurt het traject aan mijn kant al gauw een paar weken/maanden voor je het eindresultaat in handen hebt.

Naast het vormgeven van jouw verhaal (van idee tot uitwerking) denk ik graag mee over de commerciële kant van jouw storytelling. Ik heb jaren ervaring als creatief ondernemer, runde meer dan een decennium een succesvolle community in de evenementensector, ben al 8 jaar actief als fictieschrijver, veel ervaring met media(training) en heb veel ondernemers geholpen met de positionering en zakelijke component van hun bedrijf, dus als je wilt, denk ik ook graag met je mee over de zakelijke kant van het verhaal en geef ik tips over hoe we je storytelling kunnen doorvoeren in marketing, positionering en verdienmodellen.

EINDPRODUCT

Wat ik je beloof, is het eindproduct dat we vooraf samen afspreken. Die keynote, die online training, een cursusprogramma, je boek: dat komt er en waar mogelijk op korte termijn, want ik hou – net als jij – van doorpakken en van resultaat. Wat ik je ook beloof, is een avontuur en een onconventionele aanpak. Misschien komen we elkaar tegen op heel bijzondere plekken, gaan we terug naar je verleden, ontmoeten we elkaar op grote hoogten of juist in een situatie waarin geen uitweg denkbaar is. Het leven is te kort voor saaie meetingrooms, dus we  gaan niet alleen voor een optimaal resultaat, maar ook voor een proces vol plezier. Een unieke aanpak voor een uniek resultaat. Dat is mijn belofte aan jou. Het enige dat ik van jou nodig heb, is volledige openheid en wederzijds vertrouwen. Then we can start te show :-).

Match made in heaven?

Hoe bepalen we of we een match zijn? Via een uitgebreide telefonische intake. No worries, ik ga je niet roasten, maar om jouw verhaal te kunnen vinden, moet je het avontuur met me willen aangaan en ik met jou. Ik stel je vragen en geef je de gelegenheid om dat bij mij te doen. Vervolgens stuur ik je bij interesse een offerte, geef jij een go en plan ik een traject met je in. Zo weet je precies waar je aan toe bent, stap voor stap. We plannen data en plekken in en ik vorm me naar jouw agenda. Werk je even in het buitenland, dan ik ook. Denk in mogelijkheden. De helft betaal je vooraf, de andere helft in maandelijkse termijnen. Natuurlijk krijg je in de tussentijd al materiaal van me binnen en hou ik je op de hoogte.  Ik heb er nu al zin in. Jij ook? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en dan kom ik bij je terug.