Werk je aan je eigen (merk)verhaal, keynote, programma, script of boek, maar loop je vast en kun je een extra brein gebruiken? Dan is de ‘Unfold your story speeddate’ een perfecte manier om je project (nieuw) leven in te blazen. In 2 uur tijd gaan we in gesprek (online of offline) en help ik je op weg met jouw verhaal.

Ik lees me in, geef je tips en tricks, connecties en gedachten en deel mijn ervaring en ideeën met je. Oftewel: you can pick my brain waardoor je weer verder kan of die puzzelstukjes net op zijn plek vallen. Ook deel ik mijn fuckups met je, zodat jij die fouten kunt omzeilen.

There is no shortcut in life, but sometimes you can take an elevator :-).

 

VOOR WIE?

  • Ondernemers die zelf al een eind zijn met hun storytelling, maar even vastzitten. 

  • (Creatief) ondernemers die op zoek zijn naar een manier om hun creativiteit en diensten sterker te branden en winstgevendheid te vergroten.

  • Schrijvers die vastzitten met hun boek of verhaal en willen sparren op inhoud (verhaallijn, spanning, personages etc).

  • Schrijvers die hulp nodig hebben bij hun positionering, denk aan (boek)marketing, social media, (contract)onderhandelen, pitchen bij een uitgeverij etc.

  • Ondernemers die zelf een boek willen schrijven (en/of) uitgeven en benieuwd zijn hoe zo’n proces eruit ziet, waar je op moet letten, wat de verschillen zijn tussen een uitgeverij en eigen beheer, op zoek zijn naar een begroting, etc.

  • Ondernemers die advies willen over hun al bestaande storytelling en waar verbeterpunten zitten.

HOE ZIET EEN SPEEDDATE ERUIT?

Een inspiratiegesprek is een een-op-eengesprek van al jouw vragen en duurt twee uur. We spreken online af of (bij voorkeur) offline in Amsterdam. Vooraf doen we een telefonische intake en vul je een vragenlijst in, zodat we in onze sessie direct de diepte in kunnen. Ook kijk ik (mits aanwezig) naar je social mediakanalen en website. Alles voor het maximale resultaat, zodat je daarna direct aan de slag kan. Een speeddate kost 495,- excl. BTW.

Lijkt het je wat? Stuur me dan een berichtje.