JessicaPhotographyHR-57

 “I’m obsessed with giving the audience something they don’t see coming.” – Jordan Peele, writer and director of Get Out

Is een VIP-traject voor jou (nog) een stap te ver en wil je liever zelf aan de slag met de uitvoering, maar dan wel met een sterk fundament? In de ‘Unfold your story foundation’ gaan we in gesprek op een bijzondere plek en creëren we in 1 dag de basis van jouw verhaal. 

Waar we in het VIP-traject langer samenwerken aan de verhalen die je gaat vertellen en ik de uitwerking voor mijn rekening neem, doe je deze uitwerking na de foundation zelf. We kiezen een basisverhaal en subverhalen en ik bied je de rode draad, tips en tricks en zorg ervoor dat de puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ik bereid de dag samen met je voor, we gaan een dag samen aan de slag en ik werk onze ‘oogst’ uit in een Storybook waar je mee aan de slag kan.

Vanuit daar kun je zelf, met een vliegende start aan de slag. Dit kan een goed begin zijn om je idee te toetsen (ook voor jezelf) om te kijken of je ermee verder wil of niet en zo ja hoe. We kunnen er altijd een VIP-traject aan vastkoppelen later als je toch graag hulp hebt bij de uitwerking.

Voor wie is het?

  • Succesvolle keynote speakers die een start willen voor een nieuw en fris verhaal.
  • Newbie sprekers die voor het eerst een keynote willen maken om de markt op te gaan.
  • Ondernemers die nieuwe producten willen (zoals een online programma), maar moeite hebben met het vinden van de juiste structuur. 
  • Ondernemers die een boek willen schrijven en op zoek zijn naar een stevig fundament in thematiek, tone of voice, vorm en structuur.
  • Managers of ondernemers die een boek willen schrijven, maar niet weten waar ze moeten beginnen.
  • Artiesten die alles kunnen verkopen behalve zichzelf.
  • Muzikanten of kunstenaars die een back-up story nodig hebben voor die nieuwe plaat of NFT.
  • Content creators die storylines nodig hebben voor hun collabs, zichzelf willen heruitvinden of klaar zijn voor een level up.  
  • Herken jij je in een van deze groepen of voel je dat jouw concrete doel hierbij past en kun je wel een kickstart gebruiken, dan is ‘Unfold your story VIP’ perfect voor jou. De prijs is 1795,- euro ex BTW. Interesse of vragen? Mail me even!