Yes: eindelijk! ‘Ruimte voor liefde’ wordt nu gemaakt en ligt straks, begin februari, in de winkels en misschien ook wel bij jou op de mat. Als je nu al preordert krijg je hem niet alleen als eerste, ik doe er gewoon nog een hele bak leuke dingen bij. Waarom? Niet omdat het moet – het boek zelf is al awesome goed gelukt, al zeg ik het zelf 😉 – maar omdat het kan. Want liefde is alles. Laat me je 10 redenen geven om vandaag nog jouw exemplaar en die voor je loved ones te bestellen.

1. Het onderwerp: de liefde

De liefde is misschien wel het onderwerp dat het meeste invloed heeft op ons leven. Loopt het niet, heb je er last van, gaat het als een trein zie je alles door een roze bril. Best handig dan om er meer over te lezen, right, want in deze tijd is die hele liefde zo makkelijk nog niet.

2. Keiharde pre-orderkorting

Ja, natuurlijk! Het leven is al duur genoeg, dus als het even meezit, zeker na die dure feestmaand, wil je korting. Kan, met alle liefde. Alleen…we hebben een wet op de vaste boekenprijs in Nederland waardoor ik bij paperbacks niet mag spelen met de prijs. Tot de lancering, dus nu kan het nog wel :-). Tot 1 februari ontvang je 20% korting op je bestelling.

3. Het ziet eruit om op te vreten 🙂

Bij de liefde wil het oog ook wat, toch en daar hebben we voor gezorgd. Niemand minder dan de vormgevers van LINDA. hebben dit snoepje tot een ware treat gemaakt voor onze ogen, zowel als ebook als (nog meer) op papier.

4. Het is het ultieme Valentijnscadeau

Heb je niks met Valentijnsdag (want: commercieel of even not so happy single) dan is dit boek de oplossing. Why? Het gaat niet over de traditionele liefde, dus het opent een interessant gesprek bij jou thuis (eindelijk: een einde aan de sleur), geeft je opties en laat je anders naar je eigen situatie kijken. Maakt Valentijnsdag meteen een stuk leuker en scheelt weer die eeuwige bos bloemen, chocolaatjes of jezelf met een strik eromheen (al is dat laatste altijd een goed idee ;-)). Ook nice: doe het behalve je partner of jezelf ook je vriendinnen cadeau. Goede gesprekken verzekerd ;-).

5. Voorkom wachttijden

De eerste druk is al besteld en limited…en nieuwe bestellen kost even tijd, dus wil je zeker weten dat jij hem begin februari meteen kunt lezen, neem dan geen risico, want het kan zo uitverkocht zijn. En dan moet jij wachten tot die nieuwe druk is geleverd. Dat wil je natuurlijk niet, zeker niet als je het als cadeautje in gedachten had, dus tijd om nu alvast te handelen en als eerste te beginnen.

6. Je krijgt meteen al het eerste hoofdstuk in je mail

Het meest stomme aan pre-orderen is dat het boek er nog niet is. En dat je moet wachten. Kan ik niet veel aan veranderen, maar ik kan je wel al het eerste hoofdstuk gratis toesturen. Dan kun je in elk geval meteen beginnen op het moment dat je bestelt. Cool or what? 🙂

7. Bonus: extra verhaal

Nog iets leuks…extra lezen is altijd lekker. In november komt mijn nieuwe thriller uit. Duurt nog even, maar voor die tijd, is er ook al een kort (nou ja, kort, bijna een kwart van een normaal boek) verhaal op de markt. Wil je dat als allereerste lezen? Kan! Als het boek jouw kant op komt, stuur ik meteen een code mee waardoor je dit verhaal, als ePub, direct en gratis kunt downloaden.

8. Geen boekenlezer? No problemo, dit leest als een tijdschrift

Boeken, daar moet je tijd voor maken. Helemaal waar. Vaak val je ‘s avonds al in slaap voor je drie pagina’s verder bent, roepen de kids alweer voor het hoofdstuk af is of is Netflix toch verleidelijker. I get it, dan is de kans dat je een boek uitleest, is klein en de enige plek waar dat tegenwoordig nog lukt is op vakantie. Daarom is dit ideaal. ‘Ruimte voor liefde’ leest als een tijdschrift. Supersnel en easy, met kleine stukjes, grotere interviews en je pakt het op en legt het weg zoals het jou uitkomt. Zie het als een superdik themanummer van je favo magazine. Weet zeker dat je dat wel lukt ;-).

9. Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

‘Ruimte voor liefde’ verschijnt in februari, maar er komen heel wat leuke acties aan rondom dit boek. Moeiteloos op de hoogte gehouden worden en meedoen met leuke winacties? Nieuwe artikelen over dit onderwerp lezen? Regel ik voor je, als je pre-ordert, zet ik je automatisch op mijn lijstje en hoef je daar niets voor te doen.

10. Honderd hartjes voor jou

De tiende reden is er geen voor jou, maar een voor mij. Door te pre-orderen support je mij als schrijver en als ondernemer, want dit boek geef ik – voor het eerst – zelf uit. Dat betekent investeren in een idee waarvan ik denk dat het de moeite waard is. Vind jij dat nou ook? Dan geef je me dat signaal door je bestelling alvast te plaatsen. En ik beloof je, ik ben je er niet alleen heel dankbaar voor (alle liefde voor jou in het nieuwe jaar!), je krijgt er ook geen spijt van.

Wat denk je ervan? Klaar voor de pre-order van ‘Ruimte voor liefde’. Redenen genoeg, toch? Via deze link kom je direct in de shop :-). Hoeveel wil jij er?